Kalk Gidelim Şakir ve Samim neden yok? Diziden ayrıldılar mı?

Kalk Gidelim Şakir ve Samim neden yok? Diziden ayrıldılar mı?
Kalk Gidelim dizisinin son birkaç bölümünde Şakir ve Samim karakterleri yer almıyor. Kalk Gidelim Şakir ve Samim neden yok? Diziden ayrıldılar mı?

Başrollerinde Ayça Varlıer, Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Erkan Sever, Hayrettin Karaoğuz ve Yıldız Kültür'ün yer aldığı Kalk Gidelim dizisi 3 sezondur olduğu gibi TRT 1 ekranlarından izleyicisine ulaşmaya devam ediyor. Son birkaç bölümdür ise izleyicilerin aklına takılan bir durum var. Şakir ve Samim karakterleri dizinin takip eden birkaç bölümünde yer almıyor. Doğal olarak akıllara Şakir ve Samim karakterlerinin diziden ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili sorular sorulmaya başlandı. Peki nedir ne değildir? Şakir ve Samim karakterleri gerçekten Kalk Gidelim dizisinden ayrıldı mı?

Kalk Gidelim Şakir ve Samim neden yok? Diziden ayrıldılar mı?

TRT 1'den ekrana gelen Kalk Gidelim dizisinde toplam üç bölümdür Alper Saylık tarafından can verilen Şakir ve Can Kıran tarafından can verilen Samim karakterlerini göremiyoruz. Bu yüzden aklımıza hemen 'Kalk Gidelim Şakir ve Samim neden yok?' sorusu geliyor. Bu durumla ilgili bir söylenti de dolaşıyor.

İkiliyi son olarak Kalk Gidelim dizisininin 78. bölümünde izlemiştik. Kalk Gidelim dizisinin 79. ve 80. bölümlerinde Can Kıran ve Alper Saylık göremedik. Şakir ve Samim karakterleri 78. bölümde futbolcu satmak bahanesiyle Azerbaycan'a doğru yol çıkmıştı. Ondan beridir dizinin yeni bölümlerinde yer almıyor.

Şakir karakterine can veren Alper Saylık ve Samim karakterine can veren Can Kıran, sanıldığı gibi Kalk Gidelim dizisie veda etmiş değil. Sadece aldıkları özel bir izinle birkaç bölümlük bir izin almış durumdalar. Gelecek bölümlerde Şakir ve Samim karakterlerini Kalk Gidelim dizisinde yeniden görmeye başlayacağız.

Bedelli askerlik iddiaları

Bildiğiniz gibi bedelli askerlik açıklandıktan sonra pek çok ünlü oyuncu bedelli askerlikten yararlandı. Akın Akınözü, Aras Bulut İynemli, Caner Şahin, Alp Navruz, Hilmi Cem İntepe, Burak Deniz, Tolga Sarıtaş ve Güven Murat Akpınar gibi isimler bedelli askerlikten yararlanan oyuncular arasında yer alıyor. Söylentilere göre Can Kıran ve Alper Saylık ikilisi bedelli askerlikten yararlanmak adına diziye ara verdi. Yine aynı söylentilere göre Can Kıran ve Alper Saylık, vatani görevlerini tamamlamalarının hemen ardından Kalk Gidelim dizisine geri dönecek.

04-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler