Kuaförüm sensin model başvurusu nasıl yapılır?

Kuaförüm sensin model başvurusu nasıl yapılır?
En iyi saçı ve makyajı ben yaparım, sloganıyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin programı Show Tv’nin yaz sezonunda iddialı programlarından.

Show Tv ekranlarının en renkli yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün ekrana gelen programlardan biri. Kuaförler, makyörler büyük ödül için hafta boyu kıyasıya mücadele ediyor.

Kuaförüm sensin model başvurusu nasıl yapılır?

En iyi saçı ve makyajı ben yaparım, sloganıyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin programı Show Tv’nin yaz sezonunda iddialı programlarından.  Yarışma programını Özge Borak sunuyor. Programda jüri üyesi olarak Adnan Serter ve Ayşegül Kartal görev yapıyor.

Kuaförüm sensin programı bir hafta boyunca yarışmacıların kıyasıya yarıştığı ve sonunda birinci olan takımın 10 bin lira ödül kazandığı bir yarışma programıdır. Yarışmacılar 4 takımdan oluşurken birinciliği ise sadece bir takım kazanıyor.

Başvuru Show Tv’nin internet sayfasında

Show TV'de 1 Nisan 2019'da başladı 'Kuaförüm Sensin' yarışması. Yapımcıları bile bu kadar reytin yapacağını ummuyordu. Hal böyle olunca programa başvuru nereden ve nasıl yapılır, sorusu gündeme geldi. Özellikle kendine güvenen saç ustaları için bu soruların cevaplarını verelim.

Kuaförüm Sensin başvuru için Show Tv’nin internet sayfasındaki katılım Formunu doldurmanız gerekiyor.  Kendine ve marifetine güvenen saç stilistleri, kuaförler ve makyörler bu formdaki sorulara içtenlikle ve doğru olarak cevap vermek zorundalar.

Show TV'de hafta içi her gün saat 10.00'da ekranlara gelen yarışmaya başvuru basit ve kolay. Ancak yarışmaya hemen kabul edileceğinizi ummayın. Zira kendini göstermek isteyen, maharetlerini ortaya koymak isteyen çok sayıda kuaför bu yarışmaya başvuru yapıyor. Başvuru yapanlar arasından uygun bulunanlar program yapımcıları tarafından aranıyor ve hemen mülakata çağrılıyor. Mülakatta uzmanlar tarafından olumlu bulunanlar yarışmaya katılım sağlıyor. Eğer siz de yarışmaya başvuru yaptınız ve hala aranmadıysanız ya elendiniz veya sıranızı beklemek zorundasınız. Çünkü başvurusu kabul edilmeyenlere geri dönüş yapılmıyor.

Kuaförüm Sensin başvuru formundaki sorular

* Eğitim Durumunuz:

* Mesleğiniz:

* Neden kuaför/makyöz olmayı seçtiniz?

* Kaç yıldır kuaför/makyözlük yapıyorsunuz?

* Yarışmaya katılma amacınız nedir?

* Mesleğiniz ile ilgili en büyük hayaliniz nedir?:

* Mesleğinizde ne kadar iddialısınız?

* Bazı Kuaförler müşteriden çok kendi isteklerini yaparlar siz müşteriyi mi dinlersiniz yoksa kendi doğrunuzu mu uygularsınız?

* Saç / makyaj yaparken en çok nelere dikkat edersiniz?

* Mesleğinizi bir cümle ile anlatmanız istense ne söylersiniz?

* En iddialı olduğunuz saç/makyaj stilleri hangileridir?

* Karakterinizi bir kaç kelime ile tanımlar mısınız?

* Siz veya takım arkadaşınız daha önce bir televizyon programına katıldınız mı? Katıldıysanız hangisine katıldınız?

* Herhangi bir özel yeteneğiniz var mı?

Program için ayrıca 1 MB’yi geçmeyecek ebatta sizin ve makyözünüzün fotoğrafı ve 2 MB’yi aşmayacak  şekilde videonuzu eklemelisiniz.

09-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar