Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir?

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir?
Hafta içi her gün Show TV'de yayınlanmakta olan gündüz kuşağı yarışması Kuaförüm Sensin yarışmacılarından Özlem Kurt kimdir?

Özlem Kurt, partneri Hayat ile birlikte 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin'de yarışıyor. Gözde Kansu tarafından sunulan ve Ayşegül Kartal ve Adnan Serter'in jüriliğini yaptığı Kuaförüm Sensin yarışmasında yarışan Özlem Kurt kimdir?

Özlem Kurt kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmasında partneri Hayat ile yer alan Özlem Kurt'u biraz yakından tanıyalım. Özlem Kurt, yaklaşık 22 yıllık bir kadın kuaförlük mesleğini icra etmektedir. Uzun uzun yıllardan beridir yapmayı sürdürdüğü kuaförlük mesleğine ek olarak 5 yıldır da makyaj sanatçılığı yaptığını ifade etmektedir. Ayrıca 38 yaşındaki Özem Kurt, evli ve 2 çocuk annesidir. Haziran ayında Show TV'den ekrana gelen ve Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin yarışmasında yarışmaya başladı. Özlem Kurt'un yarışmadaki serüveni hala devam ediyor. 

Haftanın birinicisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin yarışması hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Yarışmanın yeni bölümü dün öğlen 13.00'da ekrana geldi. Ekrana gelen bölümde haftanın finali gerçekleşti. Kuaförüm Sensin yarışmasının haftaki birincileri de belli oldu. Özlem ve Öncü takımı elde ettikleri 105 puanla haftanın lider takımı oldular. 9 Ağustos Cuma akşamında konuk jüri olarak Banu Alkan yer almaktaydı. Jüri üyeleri Özlem ve Öncü'nün yarışmada yaptıklarını beğenmiş olacak ki 105 puan vererek haftanın lideri seçtiler. Ayrıca ikili 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldular. Ayrıca bu hafta yarışmada daha önce yaşanmamış bir olay yaşandı. Yarışmanın formatı gereği her hafta bir takım yarışmaya veda etmek zorunda. Ancak bu hafta hiçbir takım yarışmaya veda etmedi. Mira ve Sıla ikilisi jüriden 55 puan aldılar. Normal şartlarda en az puanı alan bu ikilinin yarışmaya veda etmesi gerekiyordu. Jüri üyeleri ise bu ikiliye bir şans daha tanıyarak yarışmanın içerisinde tutmaya karar verdiler.Porgramı ilgiyle izleyenler gelecek haftalarda neler yaşanacağını merakla beklemeye başladılar. 

Kuaförüm Sensin bayramda var mı?

Bildiğiniz gibi 11 Ağustos Pazar günü bayram başlayacak. Bayramın 2, 3 ve 4. günleri hafta içinde denk gelecek. Kuaförüm Sensin bayram günlerinde de ekrana gelmeye devam edecek.

10-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar