Kuaförüm Sensin Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir?

Kuaförüm Sensin Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir?
Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin dizisinde yer alan Mustafa Batur ile Tunahan Dede kimdir? Merak Edilen Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen Kuaförüm Sensin yarışmasınında yer alan Mustafa Batur ve Tunahan Dede merak konusu olan isimler arasında yer alıyor. Peki yarışmacılar arasında yer alan Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir? Kuaförüm Sensin Mustafa Batur kimdir? Kuaförüm Sensin Tunahan Dede kimdir? Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve tüm merak ettiklerinizi bu yazımızda inceleyebilirsiniz.

Ekranların en heyecanlı yarışması Kuaförüm Sensin'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Show tv kanalında geçen hafta yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasında yarışmacı Emina ile Pelin en düşük puanı almış ve yarışmadan elenmişti. Elenen isimlerin yerine ise yeni yarışmacılar gelerek mücadeleye katılmaya devam ediyorlar. Her hafta yeni bir heyecan ile ekranlara gelmeye devam eden Kuaförüm Sensin bu haftanın yarışmacıları Mustafa Batur ve Tunahan Dede kimdir?

Kuaförüm Sensin Mustafa Batur kimdir?

27 yaşında olan Kuaförüm Sensin yeni yarışmacısı Mustafa Batur, 15 yıldır bayan kuaförlüğü yapmaktadır. Bütün kadınların kalbini fethedebileceğini söyleyen yarışmacı Mustafa Batur, oldukça iddialı. Samuray kılıcından yapılan makaslar ile yarışmaya katılan Mustafa Batur, bakalım ilk haftadan başarısını kanıtlayabilecek mi? Mustafa Batur stüdyoya ilk geldiğinde elinde bir adet çikolata vardı.

Kuaförüm Sensin Tunahan Dede kimdir? 

24 yaşında olan Kuaförüm Sensin yeni yarışmacısı Tunahan Dede, 7 yıldır makyaj saatçısı olduğunu ifade etmişti. Makyaj konusunda oldukça iddialı olduğunu belirten Tunahan Dede, herkesten oldukça farklı olduğunu söylüyor. Tunahan Dede, mesleğine başlamadan önce makaslar ile yeteneğini kendi kendine keşfettiğini söylemişti. Yeni yarışmacımız Tunahan Dede ise, stüdyoya annesinin fotoğrafını getirmişti.

Mustafa Batur ve Tunahan Dede'nin modeli belli oldu!

Her hafta yepyeni modellerin kadroya katıldığı bu yarışmada, bu hafta ise Mustafa Batur ve Tunahan Dede'nin modeli ise belli oldu. Yeni yarışmacıların ilk modeli Melisa Çiçek Fidan oldu.

Kuaförüm Sensin Melisa Çiçek Fidan kimdir?

Yarışmaya Kocaeli ilimizden katılan Melisa Çiçek Fidan, en son saçlarını 2 yıl önce kestirmiş. Annesinin saçlarını kesmesinin ardından, saçlarını örülü bir şekilde saklamaya çalışan Melisa Çiçek Fidan, bakalım Kuaförüm Sensin yarışmasından mutlu bir şekilde ayrılabilecek mi?

24-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar