Başarılı oyuncu Behzat Ç. kadrosuna dahil oldu!

Başarılı oyuncu Behzat Ç. kadrosuna dahil oldu!
BluTV'nin yeniden çektiği Behzat Ç.'nin oyuncu kadrosuna önemli bir isim dahil oldu. Belçim Bilgin, dizinin yeni sezonunda rol alacak.

Büyük bir heyecanla başlaması beklenen Behzat Ç.'nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Belçim Bilgin, uzun yıllar sonra geri dönen dizinin yeni sezonunda rol alacak. Peki Belçim Bilgin'i dizide hangi karakterle izleyeceğiz.

2010 yılında Star TV ekranlarında başlayan ve çok sevilen Behzat Ç., bir televizyon efsanesine dönüştü. 2013 yılında final yaptığında pek çok Behzat Ç. hayranı büyük üzüntü duymuştu. Bu yıl ise Blu TV cephesinden gelen haberle dizinin hayranlarını bir heyecan sardı. Dijital yayın platformu Blu TV, dizinin yeni sezonunun geleceğini müjdesini verdi. Bunun ardından çekimlere hızlıca başlandı. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı Behzat Ç.'nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Eski sezonlarda yer alan ve hayranlar tarafından sevilen oyuncuların yanı sıra yeni isimler de oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Bunlardan biri de Belçim Bilgin oldu. Başarılı ve güzel oyuncu karakteriyle poz verdi. 

Toplam 9 bölümden oluşacak Behzat Ç.'ye çok önemli bir isim dahil oldu. Belçim Bilgin, Inter Medya ve Blu TV ortaklığıyla yayınlanmayı bekleyen dizide rol alacak. Belçim Bilgin, bir pavyon şarkıcısını canlandıracak. Henüz ne zaman başlayacağı belli olmayan Behzat Ç. hayranları dizinin yeni sezonunu iple çekiyor.

Belçim Bilgin kimdir?

31 Ocak 1983 tarihinde dünyaya gözlerini açan Belçim Bilgin'in doğum yeri Ankara'dır. Hacettepe Üniversitesi Bilgi Belge Yönetim Bölümü'nde okuyan Belçim Bilgin, BKM Workshop'ta eğitim almıştır. Kariyeri boyunca Aşk Tesadüfleri Sever, Kurtuluş Son Durak, Kelebeğin Rüyası ve Annemin Yarası gibi filmlerde rol almıştır. 

Belçim Bilgin filmografisi

Sıfır Kilometre - Yapım yılı: 2005
Dol - Yapım yılı: 2007
Güz Sancısı - Yapım yılı: 2008
Aşk Tesadüfleri Sever - Yapım yılı: 2011
Kurtuluş Son Durak - Yapım yılı: 2011
Gergedan Mevsimi - Yapım yılı: 2012
Kelebeğin Rüyası - Yapım yılı: 2013
Sadece Sen - Yapım yılı: 2014
Çalsın Sazlar - Yapım yılı: 2014
Annemin Yarası - Yapım yılı: 2015
Ports of Call - Yapım yılı: 2016
Rüzgar - Yapım yılı: 2017
Backstabbing for Beginners - Yapım yılı: 2017
Cebimdeki Yabancı - Yapım yılı: 2018

23-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar