Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncu kadrosu

Çocuk dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncu kadrosu
Star TV ekranlarında çok yakında başlayacak olan Çocuk dizisinin çekimleri başladı. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin konusu nedir? Yayın tarihi ne zaman?

1441 Productions'ın Star TV'de yayınlanmak üzere hazırladığı dram dizisi Çocuk'un 2019-2020 sezonunda televizyon ekranlarında olması bekleniyor. Kadrosunun birbirinden ünlü isimlerden oluştuğu yeni dizinin çekimleri ise 4 Ağustos Pazar günü başladı. Huzur Sokağı ve Kırgın Çiçekler gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Serkan Birinci'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda hangi başarılı oyuncular var? Çocuk dizisinin hikayesi nedir? Ne zaman başlayacak?

ÇOCUK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Tecrübeli oyuncu Nazan Kesal'ın Çocuk dizisinde baş karakter Asiyeyi canlandıracağı ve anne rolünde olacağı biliniyor. Öte yandan Serhat Teoman, Merve Çağıran, Kenan Acar ve Ceyda Ateş gibi oyuncuların çeşitli karakterlere hayat vereceği dizide Özge Gürel, Hazar Motan ve Mert Fırat'a teklif gittiği, bu oyuncuların karar aşamasında olduğu öne sürülüyor. Oyunculardan Serhat Teoman Ali Kemal, Merve Çağıran Akça,  Kenan Acar Murat ve Ceyda Ateş Şule karakterine hayat verecek. 

ÇOCUK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çok yakında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak dram dizisi Çocuk'un konusu net olarak bilinmemekle birlikte çocukları için mücadele eden vefakar anne Asiye'nin (Nazan Kesal) hayatı anlatılacak. Dizide 5 anne ve 5 çocuğun hikayesinin anlatılması gelen duyumlar arasında. Duygu yüklü bir hikayesi olacağı tahmin edilen dizinin yapım şirketi 1441 productions olup yönetmenliğini Serkan Birinci üstlenecektir. 

ÇOCUK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2019-2020 sezonunda yayında olacak Çocuk dizisinin adresi Star TV oldu. 4 Ağustos'ta çekimleri başlayan dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi fakat eylül ayında seyirciyle buluşacağı planlanıyor.

Dizi ile ilgili ayrıntılı bilgileri ilerleyen zamanlarda sitemizde bulabilir yayın tarihi ve yeni oyuncular hakkında bilgi alabilirsiniz. Çocuk dizisi etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla eylülde Star TV ekranlarında!

09-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar