Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları Sevil ve Koray Negiz kimdir?

Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları Sevil ve Koray Negiz kimdir?
İzlenme rekorları kıran Kuaförüm Sensin yarışmasında yepyeni bir hafta başladı. Peki Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları Sevil ve Koray Negiz kimdir?

Kuaförüm Sensin yepyeni bir haftanın ilk gününde yeni yarışmacılar ile güne başladı. Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları Sevil ve Koray Negiz kimdir? Bu yeni yarışmacıların kim olduğu merak ediliyor. İşte Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları Sevil ve Koray Negiz hakkında tüm merak edilenler..

Kuaförüm Sensin yeni haftaya yine bomba gibi başladı. 18 Ekim Cuma günü hafta boyunca en düşük puanları alarak Burcu ve Ateş çifti yarışmaya veda etmişti. Burcu ve Ateş'in yarışmaya veda etmesinin ardından yarışmaya yeni katılacak isimler çok merak ediliyordu. Haftanın başlaması ile Kuaförüm Sensin yarışması ekranlardaki yerini aldı. Tüm yarışmacıların bir hafta boyunca 10.000 TL'lik ödülün sahibi olmak için büyük çaba sarfetmesi ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Peki Kuaförüm Sensin yarışmasına 21 ekim tarihinde katılan Sevil ve Koray Negiz kimdir?

Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları Sevil ve Koray Negiz kimdir?

Kuaförüm Sensin yeni haftasında yarışmaya dahil olan Sevil ve Koray Negiz çifti evlidir. Sevil ve Koray çifti birlikte kuaför salonu işletmektedir. Çok iddialı bir şekilde yarışmaya dahil olan Sevil ve Koray Negiz çifti hiç kimseyi kendilerine rakip olarak görmediğini ifade etti. Jüri üyelerinden Muammer Ketenci ise Sevil ve Koray Negiz çiftinin yarışmaya dahil olması ile 'Bu Sıla’yı gömer' yorumunda bulundu. Sıla ise Muammer Ketenci'nin bu yorumuna sessiz kaldı. Bu atışmanın ardından Sevil ve Sıla'nın arasında suların durulmayacağına işaret etti. Bakalım Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları Sevil ve Koray Negiz kaç hafta yarışmada kalmayı başaracak? Kuaförüm Sensin yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında..

Kuaförüm Sensin'de geçen hafta hangi isim elendi?

Kuaförüm Sensin finalinde bu hafta elenen isim Burcu ve Ateş oldu. Murat ve Meltem bu haftanın 3'üncüsü olurken Sıla ile Mira 2'nci oldu. Burcu ve Ateş çiftinin yarışmaya veda etmesi arkadaşları arasında büyük üzüntü yarattı.

Kuaförüm Sensin'de geçen hafta 10.000 TL'yi kim kazandı?

Kuaförüm Sensin haftanın birincisi yani 18 Ekim Cuma günü Bilal ve Buse oldu. Bilal ve Buse 10.000 TL'lik para ödülünün sahibi oldu.

21-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar