Kuaförüm Sensin’de yeni yarışmacılar Ebru ve Tuğçe Yılmaz kimdir?

Kuaförüm Sensin’de yeni yarışmacılar Ebru ve Tuğçe Yılmaz kimdir?
Ekranların en renkli yarışması Kuaförüm Sensin programına 22 Temmuz itibariyle yeni isimler dahil oldu. Kuaförüm Sensin’de yeni yarışmacılar Ebru ve Tuğçe Yılmaz kimdir?

Yaz sezonu tüm hızıyla başladı. Diziler birbiri ardına sezon finali yaptı. Her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz sezonunda birbiri ardınca yarışma programları tam gaz ilerliyor. İşte bunlardan biri, belki de en renklisi olan Kuaförüm Sensin yarışmasına 22 Temmuz itibariyle yeni isimler dahil oldu. Kuaförüm Sensin’de yeni yarışmacılar Ebru ve Tuğçe Yılmaz kimdir, dedik ve araştırdık.

Kuaförüm Sensin’de yeni yarışmacılar Ebru ve Tuğçe Yılmaz kimdir?

Show Tv ekranlarının en renkli yarışma programı Kuaförüm Sensin her gün ekranlara geliyor ve kuaförler, makyörler büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor. En iyi saçı ve makyajı ben yaparım, sloganıyla ekrana gelen Kuaförüm Sensin programını Gözde Kansu sunuyor. Programın iki tane de jüri üyesi var: Adnan Serter ve Ayşegül Kartal.

Hafta içi her gün ekrana gelen programda geçen hafta yarışmaya yeni katılan Sertaç ve Suzan Kolay çifti elendi. Yarışmaya katılışlarının ilk haftasında olmasına rağmen elenmekten kurtulamayan çiftin yerine hemen yenileri dahil oldu. 22 Temmuz- 26 Temmuz haftası yarışmaya katılan yarışmacılar: Tuğçe ve Ebru Yılmaz. Şimdi bu iki yarışmacı daha doğrusu gelin-görümce hakkında bilgi paylaşımı yapalım.

Ebru ve Tuğçe’yi tanıyalım

Ebru Yılmaz 30 yaşında ve mesleği kuaför. 4 çocuk annesi olmasına rağmen çok sevdiği mesleğini tam 18 yıldır severek icra ediyor. Yüksek onur belgesi bile olan Ebru kendisinin bu yarışmanın gelmiş geçmiş en iddialısı olacağını belirtiyor. Tuğçe ile beraber hazırladıkları şarkıyı söyleyerek yarışmaya başladılar. Bakalım zaman Ebru’yu iddiasında haklı çıkaracak mı, bekleyip göreceğiz.

Tuğçe Yılmaz ise bir makyöz. Henüz 26 yaşında olan genç yarışmacı 2 yıldır mesleğini icra ediyor. Görüşlerine başvurduğumuz Tuğçe, yarışmada susacağını, teknik bilgisinin konuşacağını söyledi. Ona göre bu yarışmada çeneler değil fırçalar konuşmalı. Ne diyelim, bizce çok haklı. Ha bu arada Tuğçe, yarışmaya Mustafa için geldiğini söylüyor ki yarışmacılardan Mustafa da iddialı. Çiçeği burnunda yarışma çiftimiz Ebru ve Tuğçe Yılmaz yani Gelin Görümcenin sloganları da iddialı: “Yeteneklerimizi görünce çok şaşıracaksınız.”

Tuğçe ve Ebru’nun Modeli kim?

Hemen söyleyelim ikilinin modeli Büşra Biricik. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Büşra Biricik’in yarışmaya katılması da bir hayli ilginç.. Büşra Biricik iki arkadaşıyla çekirdek çitlerken yarışmayı izlemiş. Program ilgilerini çekmiş olmalı ki 3 arkadaş hemen o gün başvuru yapmışlar ve kabul edilmişler.

Kuaförüm Sensin Geçen Hafta neler oldu?

19 Temmuz Cuma günü yapılan haftanın finalinde Sertaç ve Suzan çifti Kuaförüm Sensin’e veda etti. Genç çift programa yeni başlamalarına rağmen mankenlerinin azizliğine uğrayıp elendiler. Haftanın 3. olan takımı ise Öncü ve Özlem çifti ise izleyicileri bir kez daha şaşırtmaktan kendilerini alamadılar. Haftanın finalinde birinci olan takım Hayat ve Özlem çifti oldu. 78 puan alan Hayat ve Özlem çifti tam 10 000 liralık ödüle de kavuştular.

Kuaförüm Sensin yarışması bu sezon adından söz ettireceğe benziyor. Keyifli izlemeler 

 

22-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar