Kubilay Aka'nın yeni dizisi belli oldu

Kubilay Aka'nın yeni dizisi belli oldu
Şu sıralar Zaferin Rengi ile sette olan genç oyuncu Kubilay Aka’nın yeni dönemde rol alacağı yapım belli oldu. Oyuncu Yılmaz Erdoğan’la birlikte oynayacak.

Şu sıralar Zaferin rengi adlı filmle sette olan ve son zamanların başarılı genç oyuncuları arasında en çok iş alan isimlerden biri olarak dikkatleri çeken Kubilay Aka’nın yeni sezonda hangi yapımla seyirci karşısına çıkacağı bir süredir merak ediliyordu. Özellikle Çukur dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplayan genç isim daha sonra başka projelerde de yer almış ve gösterdiği performansla hem seyircinin ve hem de sektörün önde gelen isimlerinin dikkatini çekmişti. Şu sıralar Abdullah Oğuz tarafından hazırlanan ve sinema severlerin büyük merak ve heyecanla beklediği Zaferin rengi adlı filmle sette olan Kubilay Aka bu filmde başrolde yer alıyor. Ünlü ismin sevenleri ekranda görmeyi çok istedikleri oyuncunun hangi yapım olacağını merak etmeye başlamıştı. Son olarak gelen haberlere göre Kubilay Aka’nın yeni sezonda ünlü isim Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri adlı filmle anlaştığı öğrenildi.

İnci Taneleri dizisinde rol alacak

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından Kubilay Aka’nın yeni sezonda hangi yapımda yer alacağı belli oldu. Uzun süredir gelen teklifleri değerlendiren ve bu sırada da sinema filmleri ile setlerde yer alan oyuncu BKM Film tarafından teklif edilen hikayeye evet dedi. Komedi türünde olacak olan ve aynı zamanda dram öğelerinin de yer alacağı İnci Taneleri filminde Yılmaz Erdoğan’la birlikte baba ve oğul olarak seyirci karşısına çıkacak olan genç oyuncunun sevenleri Kanal D ekranlarında yayınlanacak diziyi heyecanla beklemeye başladı. Şenol Sönmez tarafından yönetilecek ve Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin ekim ayı sonlarına doğru sete çıkması planlanıyor. Dizide ayrıca genç ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü de yer alıyor.

Kubilay Aka yapımları neler?

Genç kuşağın önde gelen oyuncularından olan ve yer aldığı projelerdeki başarısı ile dikkatleri çeken ve sık sık yeni projelerle ekranda olan Kubilay Aka bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar arasında, Vatanım Sensin, Çukur, Cam Tavanlar, Oğlum, Dokuz Oğuz, Aşk 101, Sadece arkadaşız, Arif V 216, Aşk Bu mu, Sevda mecburi İstikamet ve Annesinin Kuzusu yer almaktadır.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar