Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu
TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Teşkilat yeni sezona başlıyor. Dizinin ilk bölümünün ekim ayının ikinci haftasında yayına gireceği öğrenildi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 4. Sezonu ile ekranlara gelecek olan Teşkilat dizisi çekimlerini sürdürüyor. Her sezon her daim değişen ana castıyla dikkatleri çeken dizinin bu sezonda kadrosunda büyük değişiklikler yaşandı. Dizinin ilk bölümünden itibaren kadroda yer alan ve ana kadın oyuncusu olarak hikayede Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal Yurtçu’nun diziden ayrılmasıyla yerine güzel oyuncu Aybüke Pusat geldi. Yeni bir hikaye ile seyirci karşısına çıkacak olan Teşkilat dizisi yine Pazar akşamlarının en çok seyredilen dizisi olmaya aday olurken dizinin 4. Sezon ilk bölümünün yayın tarihi de belli oldu. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Murat Yıldırım’ın yer aldığı dizinin yeni sezon ilk bölümünün ekim ayının ikinci haftasında yayınlanacağı öğrenildi.

4. Sezon başlıyor

Son üç sezona damgasını vuran dizlerden biri olan ve Pazar akşamları ekrana gelen macera ve gerilim türündeki dizi Teşkilat yayınlandığı son üç sezonda günün en iyi yapımı ve yayınlandığı TRT 1’in de en iyi reyting alan yapımlarından biri olarak dikkatleri çekti. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın özel operasyonlarının hikayesini anlatan ve her bölüm gerilim ve aksiyon dolu sahnelerle seyircinin karşısına çıkan dizinin 4. Sezon yayın tarihinin ekim ayının ikinci haftası olduğu öğrenildi. Şu sıralar çekimleri devam eden dizide yeni oyuncuların sette oldukça heyecanlı oldukları öğrenilirken diziye katılan yeni isimlerin performansı da seyirci tarafından heyecanla bekleniyor.

Teşkilat oyuncuları kimler

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi bu sezonda aynı gün ve saatinde yayınına devam edecek. Ekim ayının ikinci haftasında yayına başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yeni oyuncularla birlikte pek çok üst düzey isim bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Selin Genç, Sarp Levedoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Ceyhun Mengiroğlu ve Melisa Akman yer alıyor. Dizinin kadrosuna son olarak katılan Melisa Akman’ın hikayede bomba uzmanı Nazlı karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölümünün ekim ayının ikinci haftasında ekranda olacağı öğrenildi.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar