Kurşun 6.Bölüm izle

Kurşun 6.Bölüm izle
Kurşun 6. bölüm izle; 27 Kasım Perşembe Kurşun'da neler olacak? Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Kurşun 6. bölüm izle; Fox TV'nin iddialı dizisi Kurşun 6. bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluştu. Son bölümünde; Nuri Kargı'nın bir ailesi, bir kızı olduğunu öğrenen Orhan Atmaca bunu bir fırsata çevirecek mi? Nuri Kargı'nın da bir zaafı olması dengeleri nasıl değiştirecek? Bu ve buna benzer soruların cevabını bu akşam Kurşun 6. yeni bölümü izleyenler öğrenebilecek. Kurşun son bölüm izlemek isteyen izleyiciler için dizide neler olacağını ve son bölüm izlemek için ne yapılması gerektiğini siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik!

Kurşun 6.Bölüm izle!

Hafta başında fragmanı yayınlanan Kurşun 6. bölümde heyecan devam ediyor. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun başrolde olduğu Kurşun dizisinde hesaplaşmalar yeniden başlıyor. Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya'nın da rol aldığı Kurşun dizisi Türk televizyonlarında örneğine az rastlanan  dönem dizilerinden biri. Fox Tv ekranlarında 27 Kasım Çarşamba akşamı 20.00’de 6. Bölümüyle yayınlanacak Kurşun dizisi gözü kara bir savcının aşkını ve yılmayan mücadelesinin ekranlara getiriyor. Bu akşamki bölmüde Nuri Kargı ve Kerim Paşa, ikinci Hasan’ın cinayetini Orhan Atmaca’nın üstüne atmak isteyecekler. Kaosun içinde kaçak durumuna düşen Orhan, kendini temize çıkarmaya çalışırken en büyük yardımcısı yine Leyla olacaktır.

Kurşun Dizisi Konusu

Ülkemiz 1970’li yılları çok sancılı geçirdi. 50 yıl geçmesine rağmen etkisi hala sıcak olan 70’li yılların unutulmaz karakteri Marlon Kemal’i ve mücadelesini anlatıyor Kurşun dizisi. Bir döneme damga vuran savcı (Marlon Kemal) can yakıcı hayat hikayesini ve ölümsüz aşkını anlatan dizi gerçek bir hayat hikayeden esinlenerek hazırlandı. Babasının intikamını almaya ahdetmiş bir Cumhuriyet Savcısının gazeteci Leyla ile aşkına ve ülkenin fırtınalı bir zaman dilimine ışık tutuyor.

Kurşun son bölümde neler yaşandı?

Orhan Atmaca ile ilgili haberi manşete taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Leyla, sevdiği adamın bu kaos içinde yanlış kararlar vermesini engellemek istemektedir. Gerekirse babasıyla bile işbirliği yapmaya razıdır. Gülce ise, sevdalandığı adam için bir seçim yapmak zorundadır. Hedefi, Kerim Paşa'ya ulaşmak olan Orhan, Kerim Paşa'nın izini sürmektedir. Kerim Paşa'yı aramasındaki ana etken  İstanbul'un Boğası'nın geçmişini öğrenebilmek. Bunun için hem hapishanede Aydın üzerinden kurduğu planla Serdar'ı sıkıştırırken hem de İstanbul'un Boğası'nın etrafını kuşatmaktadır. Gülce'yle yaptığı röportaj gazetede başına dert olan Leyla işten çıkartılmayla karşı karşıyadır. Çünkü Orhan'la ilişkisi gazetede müdürlerin kulağına kadar gitmiştir. Ofiste Orhan Atmaca'nın ajanı gibi görenler bile vardır. Kurşun dizisi her Çarşamba olduğu gibi  27 Kasım Çarşamba saat 20:00’de Fox Tv ekranlarında. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

27-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar