Kurtlar Vadisi dizisi için Netflix ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi!

Kurtlar Vadisi dizisi için Netflix ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi!
Kurtlar Vadisi dizisinin yapım şirketi Pana Film ve Netflix anlaşmaya vardığı söyleniyor. Ortaya atılan bu söylentiler doğru mu?

Netflix'in Türkiye'deki abone sayısı büyük bir hızla artmaya devam ediyor. Dolayısıyla ABD'li şirket son dönemde Türkçe içerikler üretmeye başladı. Hakan Muhafız, Atiye ve Love 101 dizileri bunlara birer örnek. Son günlerde, bahsi geçen dizilerin yanına yeni bir dizinin daha ekleneceği haberleri konuşulmaya başlandı. Bu dizi ise Kurtlar Vadisi'nden başka bir dizi değildi. Söylenene göre Türk televizyon tarihine damga vurmuş seri, 2020 yılında Kurtlar Vadisi Kaos adıyla Netflix'te yayınlanacak. Peki bu iddialar ne kadar doğru, aslı astarı var mı?

Kurtlar Vadisi dizisi Netflix'te yayınlanacak mı?

Kurtlar Vadisi dizisi 2003 yılında Show TV'den ekrana gelmeye başladı. Mafya ve derin devlet gibi konulara değinen dizi 3 sezon Show TV'de yayınlandıktan sonra finaliyle 2005 yılında Kanal D'den ekrana geldi. 2007 yılında ise Kurtlar Vadisi Pusu adıyla yeniden başladı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 2007 - 2009 yılları arası Show TV, 2009 - 2010 yılları arası Star TV, 2010 - 2011 yılları arası ATV, 2011 - 2012 yılları arası TNT, 2012 - 2014 yılları arası yeniden ATV ve son olarak 2014 - 2016 yılları arasında Kanal D'den ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi dizisinin bu kadar fazla kanalda yayınlandığını görünce insan Kurtlar Vadisi'nin Netflix'te de yayınlanır mı diye bir düşünmüyor değil. Öte yandan klişe bir mafyatik dizi olan Kurtlar Vadisi'nin Netflix'te yayınlanması Netflix için iyi bir hamle olmaz. Gerçi bilmem Love 101 adlı gençlik dizisinin fragmanını izlediniz mi? O dizinin fragmanına da baktığımızda Kurtlar Vadisi kadar klişe öğeler göze çarpıyor. Diğer Türk dizilerinin de pek başarılı olduğu söylenemez. Kısacası Netflix, Türkiye'ye kaliteli içerikler getireceğine, Türkiye'nin hali hazırdaki dizi sektörüne uyum sağlamaya başladı. Dolayısıyla bir Kurtlar Vadisi dizisini "Netflix Orijinal Dizisi" kisvesi altında görmek beni şaşırtmazdı.

Pana Film, ortaya atılan iddialara kayıtsız kalmadı ve iddialarla ilgili sessizliğini bozdu. Pana Film açıklamasında "Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

10-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar