Gönül Dağı’na iki yeni isim!

Gönül Dağı’na iki yeni isim!
Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrolü paylaştığı TRT1 dizisi Gönül Dağı 2 Nisan günü Ramazan Şenlikleriyle izleyiciye bir Ramazan klasiğği yaşatacak Diziye yeni isimler katıldı

Cumartesi akşamları TRT1 izleyicisini ekrana kilitleyen komedi dram dizisi Gönül Dağı başarısını kadrosunu güçlü isimlerle genişleterek perçinliyor. Yazar Mustafa Çiftçi’nin kaleme aldığı İç Anadolu’nun acıklı hikayelerinden derlenen Gönül Dağı üç kuzenin tüm engellemelere rağmen hayata tutunma mücadelesini ekrana taşıyor.

Gönül Dağı’na iki yeni isim!

Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrolleri paylaştığı TRT1 dizisi Gönül Dağı 57 bölümdür cumartesi akşamlarına damga vuruyor. İç Anadolu’nun gün yüzüne çıkmamış yaşanmışlıklarını ekrana getirmeyi sürdürüyor. TRT1 ekranlarında cumartesi akşamlarında damga vuran ödüllü dizide Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları ve Cem Kurtoğlu rol alıyor.

Gedelli’ye Ramazan mühür vuracak

TRT1’in izlenme rekorları kıran Gönül Dağı 2 Nisan Cumartesi akşamı 58. Bölümüyle ekrana gelecek. Aynı gün başlayacak olan kutlu zaman dilimi Ramazan münasebetiyle Gönül Dağı’nda ramazan vurgusu yapılacak. Gedelli sakinleri “11 Ayın Sultanı” Ramazan’ı keyifle karşılarken sıcak hikayelerle eski Ramazanlara özlem bir nebze giderilmiş olacak. Meddahların, orta oyunlarının, Hacivat ile Karagöz’ün yer aldığı Ramazan şenliklerinin damga vuracağı Gönül Dağı 58. Bölümünde bereketli iftar sofraları ve sahurların yapıldığı kasabada hüzün ve eğlence bir arada yaşanacak.

Gedelli’ye Almanya’dan misafir var

2 Nisan Cumartsi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı 58. Bölümünde Selami’nin abisi İlhami (Mustafa Şen) ve ablası Melahat (Dilek Denizdelen) ta Almanyalardan kalkıp geliyor ve sürpriz bir ziyarette bulunuyor. İkilinin gelişiyle kasabada renkli olaylar yaşanıyor. Ailesiyle mirastan dolayı kavga eden Selami, abi ve ablasının gelmesiyle gerilir. Ortak hareket eden büyüklerine karşı mücadeleye girişen Selami, eşi Keriman’ın desteğiyle miras kavgasından istediğini alıyor. Gönül Dağı dizisine 58. Bölüm itibariyle katılan Dilek Denizdelen, Selami’nin ablası Melahat Ferses’e hayat verirken Mustafa Şen de Selami’nin abisi İlhami Ferses karakterine can verecek. Gönül Dağı 2 Nisan Cumartesi saat 20.00'de 58. özel bölümüyle TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

01-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar