Kurtlar Vadisi rafa kalktı! Yerine o dizi başlıyor

Kurtlar Vadisi rafa kalktı! Yerine o dizi başlıyor
Kurtlar Vadisi dizinin akıbetini merak edenler için dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz açıklama yaptı. Kurtlar Vadisi devam edecek mi? Yerine hangi dizi başlayacak?

Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok izlenen dizileri arasına adını başarıyla yazdıran Kurtlar Vadisi dizisinin akıbeti belli oldu. Geçtiğimiz gün İstanbul'da galası yapılan "İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi" filminin galasına katılan dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz basın mesuplarının sorularını yanıtladı.

Yakın zamanda bir dizi ve film projelerinin olduğunu belirten Şaşmaz Kurtlar Vadisi dizisinin şimdilik rafa kalktığını yeni dizisinin adının Nöbet olacağını söyledi. Kendisininde animasyon yapmak istediğini söyleyen Şaşmaz; “Bir dizi projemiz var. İnşallah bir de, yakın zamanda sinema filmi projemiz olacak, hepsi sırayla tabi ki. Kurtlar Vadisi değil. Nöbet isimli dizi olacak inşallah. Antalya civarında çekilecek dizimiz. Ben de artık çok animasyon yapmak istiyorum. Çünkü çocukların eğitimine, öğretimine önem verdiğimiz günlerdeyiz. İzleyici filmler yaptığımız gerektiğini düşünüyorum. Benim zamanımda Adile Naşitlerin anlattığı masallar vardı. Keloğlanımız vardı ama çizgi filmi değildi. Diğer çizgi filmleri hatırlatmak bile istemiyorum çünkü kültür emperyalizmi vardı. İnşallah ona karşın böylesi güzel ürünlerimiz var” diye konuştu.

Kurtlar Vadisi dizisinin tekrarlarının yayınlandığı 360 TV izlemek için tıklayın.

05-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar