Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ayrılan iki isim Ağlama Anne'de!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ayrılan iki isim Ağlama Anne'de!
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Edip ve Elif karakterlerine hayat veren Selim Bayraktar ve Sezin Akbaşoğlu ATV'nin Ağlama Anne dizisine katıldı.

Dün ilk bölümüyle ATV ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisinde Selim Bayraktar ve Sezin Akbaşoğlu'nu aynı dizide gören Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicileri şaşkınlıklarını sosyal medyada dile getirdi.

Nedeni ise ikilinin Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finalinde öldürülen iki isim olmasıydı. Dizide Edip ve Elif'in ölümü hala araştırılmaya devam ederken ikilinin Ağlama Anne dizisinde hayat verdiği karakterler de belli oldu.

Sezi Akbaşoğulları, Ağlama Anne dizisinde Özlen Alan karakterine hayat verirken, Selim Bayraktar ise Ali Osman karakterine hayat veriyor.

Ağlama Anne dizi konusu ve oyuncuları

Süreç Film tarafından ATV için hazırlanan Ağlama Anne dizisi "Doğuran mı annedir, yoksa büyüten mi?" sloganıyla 30 Haziran Pazar günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.Yapımını Süreç Film'in üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Bir Deli Sevda dizisinden de hatırladığımı Esin Gök yer alıyor. Dizinin başrollerinde ise Birce Akalay, Cansel Elçin, Özlem Yıldız ve Ekin Mert Daymaz ve Aslıhan Malbora gibi başarılı isimler yer alıyor.

Alev'in (Birce Akalay) gayrimeşru ilişkiden Zeynep adında bir kızı olur. Zeynep'ten kurtulmak isteyen Alev, çocuğunu öldürmeyi bile denemiş ancak araya kardeşi Damla (Özlem Yıldız) girmiştir. İşlediği bir suçtan dolayı tutuklanan Alev hapishanedeyken Zeynep'e sahip çıkan tek isim Damla olmuştur. Babası Hasan ile birlikte yaşayan Damla tüm hayatını Zeynep'e adamıştır. Erken yaşta aldığı sorumluluklardan dolayı bir yuva kuramamış ve annesi gibi büyüttüğü Zeynep'i kaybetmekten çok korkmaktadır.

Diğer yanda iyi halden erken tahliye alan Alev, yıllar boyunca Zeynep'e yaptıklarının vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla'dan kızını tekrar geri almak isteyecektir. Yıllar boyunca zorluğa göğüs gererek annelik yapmaya çalışan Damla, Zeynep'i kaybetmemek için elinden geleni yapacak.

Zeynep'e can veren annesi Alev'in tek amacı kızını geri alabilmektir. İki kardeş annelik mücadelesi verirken, Zeynep'in dedesi Çetin ortaya çıkar. Dünyaya gelmediğini zannettiği torununun yaşadığını öğrenir. Alev'in karşısına çıkan Çetin, Zeynep'ten babası Adnan'ın kesinlikle haberi olmamasını söyler. Bir yanda Damla ve Alev'in mücadelesi diğer yanda Çetin'in olan bitenden oğlu Adnan'ın haberdar olmamasının mücadelesi.

Ağlama Anne her pazar saat 20:00'da ATV'de...

08-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar