Kuruluş Osman 3. Sezon Final Tarihi Belli Oldu! 4. Sezon Ne Zaman?

Kuruluş Osman 3. Sezon Final Tarihi Belli Oldu! 4. Sezon Ne Zaman?
Bozdağ Filmin yapımını üstlendiği Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın 3. Sezon final tarihi belli oldu. Sezon finali ne zaman? 4. Sezon ne zaman başlayacak?

Yapımını Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba Atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İlk bölümü ile 20 Kasım 2019 da ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisi 72 milleti kıran Bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, 400 çadırlık bir obadan, ‘ilahi aşkla’ kurulan bir cihan imparatorluğuna Osmanlılar yürüyüşün hikayesini konu alan Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu 1. Osman’ın hayatına odaklanan dizi ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Tarihi, aksiyon, macera, kurgu ve drama türündeki Kuruluş Osman’ın Senaristleri Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, yönetmen koltuğunda Metin Günay ve Ahmet Yılmaz oturuyor. Dizinin Öykü yazarı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği ilgiyle izlenen dizi üçüncü sezonu ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Sezonun sonuna gelinirken, yaz dönemi ile ara verecek olan dizilerden biri de Kuruluş Osman dizi, 3. Sezon final tarihi belli oldu. Peki, Kuruluş Osman dizisinin 3. Sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? Kuruluş Osman 4. Sezon Var mı? Ne Zaman başlayacak? İşte merak edilenler…

 

Kuruluş Osman Sezon Finali Ne Zaman?

Kuruluş Osman dizisi, 2014-2019 yılları arasında TRT1 de yayınlanan başrollerinde Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı 4 sezon ekranlara gelen ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin devamı olarak çekilmiştir.

Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde Burak Özçivit (Osman Bey), Özge Törer (Rabia Bala Hatun), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun) ve Serhat Kılıç (Mihael Kosses) karakterleri ile rol alıyor. Sezon içerisinde defalarca izlenme rekoru kıran, yayınlandığı günlerde rakiplerine başarı üstünlüğü kuran, Kuruluş Osman dizisinin sezon final tarihi izleyici tarafından araştırılıyor.    

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre reyting rekortmeni Kuruluş Osman dizisinin 3. Sezon final tarihi belli oldu. Kuruluş Osman dizisi sezon finali 15 Haziran’da olacak. Dizi yayınlanacağı 98. Bölüm ile 3. Sezona veda edecek.

Kuruluş Osman Dizisi 4. Sezon Ne Zaman?

Bozdağ Film’in yapımcılığında, Burak Özçivitli Kuruluş Osman dizisi yaz için kısa bir ara vermenin ardından 2022-2023 yılında 4. Sezonu ile Ekim ayından itibaren ekranlara kaldığı yerden devam edecek.


02-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar