TRT1’in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme’nin okuma provası yapıldı

TRT1’in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme’nin okuma provası yapıldı
Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu Mükemmel Eşleşme dizisi görücü usulü tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını anlatıyor.

Seksenler, Kara Tahta, Gönül Dağı gibi dizilerle rakiplerine fark atan TRT 1’in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme’nin okuma provası yapıldı. Birbirinden çok farklı ve iddialı yapımları izleyiciyle buluşturmaya devam eden TRT1’in görücü usulünün önemini anlattığı Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu haberimizde. Şimdi detaylar

TRT1’in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme’nin okuma provası yapıldı

Özellikle tarihi dönem dizileriyle en çok izlenen kanal olma hüviyetini kimseye kaptırmayan TRT1 yine bomba gibi bir yapımı izleyiciyle buluşturuyor. Fenomen dizi Seksenler’in final yapmasıyla yerine başlayacak olan yeni dizi Mükemmel Eşleşme için oyuncular bir araya geldi.

Evlilik aşkı bitirmez, başlatır!

Yaz sezonu için hazırlıkları tüm hızıyla süren TRT1 dizisi Mükemmel Eşleşme’nin 1.Bölümü için oyuncular bir araya geldi ve dizinin ilk bölümünü okuma provası yapıldı. Haziran sonunda çekimlere başlayacak olan dizinin senaristi Birol Güven, Seksenler dizisinin yerine başlayacak olan yeni dizi için oldukça iddialı konuştu. Mükemmel Eşleşme dizisi için “Evlilik aşkı bitirmez, başlatır” iddiasında olduklarını söyleyen ünlü yapımcı, bugün oyuncularla bir araya geldi ve dizinin ilk bölüm okumasını yaptı.

Usta oyuncular Mükemmel Eşleşme dizisinde!

Senaryo ve cast çalışmaları devam eden Mükemmel Eşleşme dizisinde başrolleri Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim ve Ayşegül Günay paylaşıyor. Sıcacık insan hikâyelerden oluşan Mükemmel Eşleşme dizisinde Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekler de yer alıyor.

Mükemmel Eşleşme dizisi ne anlatıyor?

Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu Mükemmel Eşleşme dizisi görücü usulü annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurması en ince detaylarıyla anlatılıyor. Senaryosunu Birol Güven’in yazdığı nostaljik, romantik ve sitkom tadındaki dizi için dekor çalışmaları da başladı. Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikâyelerinin yer aldığı "Mükemmel Eşleşme” güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra genç yeteneklere de fırsat verilecek olmasıyla daha şimdiden fenomen bir dizi olmaya aday görünüyor.

01-06-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar