Kuruluş Osman 30. bölüm izle

Kuruluş Osman 30. bölüm izle
Kuruluş Osman 30. bölüm izle; Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman 30. bölüm izle; ATV ekranlarının Bozdağ Film imzası taşıyan dizisi Kuruluş Osman, bu akşam 30. bölüm ile ekrana geliyor. Her Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. Osman Gazi'nin Osmanlı Devleti'ni kurma serüvenini ekrana taşıyan Kuruluş Osman dizisi büyük ilgi görüyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümü fazlasıyla merak ediliyor. Siz de yeni bölümü izlemek istiyorsanız doğru adrese geldiniz. Hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili tüm bilgelere de yazının devamına göz atabilirsiniz.

Kuruluş Osman 30. bölüm izle

ATV ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümü pek çok izleyici tarafından merak ediliyor. Yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler bu akşam ekran başında olacak. Yeni bölümü yukarıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman izle

Kuruluş Osman 29. bölüm özet

Kendisine hain bir tuzak kurulan Osman Bey, tüm bunlardan kenidisini kurtarabilmek için yoğun bir çaba sarf etmesi gerekir. Kayı Obası'ndan ayrılan Osman Bey, babasi ile bir araya gelmek için yola çıkar. Onun bu yokluğundan faydalanmak isteyen Nikola ve Flatyos soluğu Kayı Obası'nda alır. Savcı Bey ise obaya gelerek büyük bir heyecanın yaşanmasına neden olur. Bala Hatun ise Osman Bey'in geleceğinin belirsiz olması nedeniyle büyük endişe yaşamaktadır. Osman Bey kendisine kurulan bu tuzağı bertaraf edebilecek midir? Nikola ve Flatyos, Kayı Obası'na gelerek ne planlamaktadır. Ertuğrul Bey oğlunu bulabilmek için beklenmeyen bir adım atar.

Kuruluş Osman oyuncu kadrosu

Bozdağ Film imzası taşıyan Kuruluş Osman dizisi ATV'den ekrana geliyor. Başrolde Burak Özçivit'in bulunduğu Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer, Seçkin Özdemir, Erkan Avcı, Açelya Özcan, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar, Yiğit Uçan ve Emel Dede yer alıyor. Kuruluş Osman dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep, Peker Bozdağ ve Ozan Bodur kaleme alıyor. Kuruluş Osman dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Mehmet Günay.

21-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler