Kuruluş Osman 31. bölüm izle

Kuruluş Osman 31. bölüm izle
Kuruluş Osman 31. bölüm izle; Kuruluş Osman dizisinde 31. bölüm bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak bu sayfada.

Kuruluş Osman 31. bölüm izle; Bozdağ Film tarafından hazırlanan ATV dizisi Kuruluş Osman, 31. bölüm ile bu akşam izleyicilerin karşısında olacak. Kuruluş Osman dizisinin müdavimleri ilgiyle izledikleri dizinin yeni bölümünü hangi adresten izleyebileceğiyle ilgili araştırmalar yapıyor. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü kesintisiz olarak tek parça ve full HD kalitesinde bu sayfa üzerinde izleyebilirsiniz. Osman Bey ile türlü düşmanları arasındaki mücadeleyi ve Osmanlı Devleti'nin kurulmasıyla sonuçlanan süreci ekrana taşıyan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Kuruluş Osman 31. bölüm izle

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü merak içerisinde bekleniyor. ATV tarafından ekrana getirilen Kuruluş Osman dizisinin 28 Ekim Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak 31. bölümünü hemen yukarıda yer alan bağlantıya tıkladıktan sonra tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Yine Kuruluş Osman izleyicilerini heyecandan heyecana sürükleyecek bir bölüm ekrana gelecek.

Kuruluş Osman izle

Kuruluş Osman 30. bölüm özeti

Yeni bölümde Osman Bey ve Ertuğrul Bey arasındaki kavuşma en sonunda gerçekleşir. Birbirlerinden uzak olan baba oğulun ayrılığı sona erer. Kendisine kurulan tuzakları bertaraf eden Osman Bey, Kuzgun'u takip ederek bu planı kimin kurguladığını öğrenmeye çalışır. Öte yandan Savcı Bey de obadaki kontrolü ele geçirmeye çalışırken karşısında Osman Bey'i bulur. Uçan Ateş'in Türk güçleri tarafından ele geçirildiğini haber alan Nikola ise Türkleri mağlup etmek için bir ordu kurmaya başlar. Yavlak Arslan'ın hedefinde de Osman Bey vardır. Kurguladığı plan ile Gayatshu ve Moğollar'ın tüm dikkatini Osman Bey'e çekecektir.

Kuruluş Osman oyuncu kadrosu

Bozdağ Film imzası taşıyan Kuruluş Osman dizisi ATV'den ekrana geliyor. Başrolde Burak Özçivit'in bulunduğu Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer, Seçkin Özdemir, Erkan Avcı, Açelya Özcan, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar, Yiğit Uçan ve Emel Dede yer alıyor. Kuruluş Osman dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep, Peker Bozdağ ve Ozan Bodur kaleme alıyor. Kuruluş Osman dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Mehmet Günay.

28-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler