Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya yeni oyuncu!

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya yeni oyuncu!
Gün değiştirerek pazar akşamları yayınlanan Star Tv dizisine şimdi de taze kan olacak bir isim eklendi. ‘Kırgın Çiçekler’ dizisiyle adını duyuran Nil Keser, kadroya dâhil oldu.

Dizilerde, filmlerde rol alan oyuncuların ve onların işlerini ayarlayan Menajerlerin stresli iş hayatını anlatan Menajerimi Ara dizisi başarılı olunca kadrosunu güçlendirmeye karar erdi. Gün değiştirerek Salı gününden Pazar akşamlarına geçen Menajerimi Ara her hafta konuk oyuncu ağırlıyor. İzleyici Star Tv’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya katılan yeni oyuncuyu merak ediyor. Şimdi detaylar

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya yeni oyuncu!

Gün değiştirerek pazar akşamlarını eğlenceli hale getiren Star Tv dizisine şimdi de taze kan olacak bir isim eklendi. ‘Kırgın Çiçekler’ dizisiyle adını duyuran Nil Keser, kadroya dâhil oldu.  Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu, Barış Falay’ın paylaştığı ‘Menajerimi Ara’ dizisine katılan Nil Keser, 11. bölüm itibariyle dâhil olacak. Kırgın Çiçekler dizisinde başarılı performansıyla göz dolduran güzel oyuncu yeni katıldığı Menajerimi Ara dizisinde Buse Kayadağlı karakterine hayat verecek. Star Tv’nin iddialı dizisi Menajerimi Ara, yepyeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de. Keyifli seyirler.

Menajerimi Ara’nın konusu nedir?

Bu sezon uyarlama dizi sayısında artış oldu. Bunlardan biri olan menajerimi Ara, Dünyada beğeniyle izlenen Call My Agent dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekrana geliyor. Hayalinin peşinden giderek İstanbul’a gelen Dicle, menajerlik şirketi Ego Ajans’ta iş bulur. Hayranı olduğu oyuncularla ve menajerleriyle içli dışlı olan Dicle, sektörde yer alan rekabetçi ve hırslı ortamdan dolayı hayal kırıklığı yaşar. Tam anlamıyla acımasız olan bu sektörde kendi çabalarıyla ayakta kalmak isteyen genç kız,  yıllar önce onu terk eden ve EGO Ajanst’a menajer olarak çalışan babası Kıraç’la karşılaşır. Genç kız artık hem işiyle hem de babasıyla mücadele edecektir. Feris, Çınar ve Peride’den oyunculuk sektörünü öğrenen Dicle, genç oyuncu Barış’la tanışır ve hayallerindeki aşkı yaşamaya başlar.

Nil Keser Kimdir?

1995 İstanbul doğumlu oyuncu eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine ‘Çılgın Dershane’ filminde Özlem karakteri ile başlayan genç oyuncu, ‘Kırgın Çiçekler’ dizisiyle şöhreti yakaladı. Defne karakteriyle hayran kitlesini artıran genç oyuncu artık Menajerimi Ara dizisinde hırslı yapısıyla dikkat çeken Buse Kayadağlı olarak görev yapacak. Canlitv platformu olarak Nil Keser’e yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

29-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar