Şarkıcı Sıla Ve Hazer Amani’nin Mutluluğu Kısa Sürdü!

Şarkıcı Sıla Ve Hazer Amani’nin Mutluluğu Kısa Sürdü!
Şarkıcı Sıla ve Hazer Amani arasına kara kediler girdi. Ocak ayında evlenen çift şimdilerde boşanma noktasına geldi. Peki bunun sebepleri neler? İşte detaylar!

Son günlerin magazin basının ve sosyal medyanın en çok bahsettiği konulardan biri olan Şarkıcı Sıla ve Şef Hazer Amani evliliğinde yaşananlar hakkında her an daha fazla gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ocak ayında evlenen ve birbirlerine aşık olan çiftin mutlulukları bir zamanlar parmakla gösterilecek kadar güzel ve büyükken şimdilerde aynı kişilerin yaşadıkları ne yazık ki bu duygudan çok uzak görünüyor. İddialara göre çiftin birbirinden her an daha da uzaklaştıkları ve dönülmez noktaya doğru hızla ilerledikleri belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Sıla’nın arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye gitmeleri ve bunu eşi Hazer Amani’den ayrı yapması çeşitli dedikodulara sebep oldu. Bu dedikodulardan biri de çiftin artık mutlu olmadıkları ve boşanacakları yönünde oldu. İşte haberin detayları!

Hazer Amani ve Sıla Boşanıyor!

Ünlü şarkıcı Sıla ve ünlü şef Hazer Amani geçtiğimiz yıl tam da bu zamanlarda büyük bir aşk yaşıyorlar ve evlilik yolunda hızla ilerliyorlardı. Çift bu yılın ocak ayında ise evlenerek mutlu birlikteliklerinin en güzel zamanlarını geçirmeye başladılar. Ancak pandemi dönemi olması dolayısıyla çiftin aynı zamanda maddi anlamda zorlanmaya başlamasına da sebep oldu. Çift evde vakit geçirirken hem şarkılarla hem de mutfakla ilgilenerek güzel vakitler geçirdiler. Hazer Amani’de bu zamanları verdi bir açıklamada dile getirdi ve pandemi günlerindeki mutluluktan bahsetti. Ancak ne olduysa son aylarda oldu. Çiftin arasına adeta kara kediler girmeye başladı. Çift mutlu günlerinin ardından sıkıntılı bir sürece doğru hızla yol almaya başladı. İddialara göre ise çift artık evlerini ayırdı ve boşanma noktasına geldi.

Neler Oluyor?

Geçtiğimiz ocak ayında nikah masasına oturarak evlenen ve uzun süren birlikteliklerini hayat bağıyla güçlendiren Hazer Amani ve Sıla çifti bu günlerde kötü günler geçiriyor. İddialara göre geçtiğimiz günlerde eşi olmadan arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti ve bu olay çiftin ayrılıkları için de güçlü bir sebep oldu. İddialara göre aynı zamanda Sıla eşi Hazer Amani’ye psikolojik baskı uyguladı ve bu durum çifti derin krizlere itti. Bir başka iddiaya göre ise Hazer Amani’nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmesi Sıla Hazer çiftinin ayrılması için sebep oldu. Bir başka iddia ise şarkıcı Sıla’nın arkadaşlarının Sıla’ya evliliğini bitirmesi yönünde telkinlerde bulunması gösterildi. Ancak ne olduysa oldu ve Hazer Amani ve Sıla çifti ayrılığın eşiğine geldi. Umarız çift bu krizleri aşar ve evliliklerine devam ederler.

27-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar