Kuruluş Osman 35. bölüm izle

Kuruluş Osman 35. bölüm izle
Kuruluş Osman 35. bölüm izle; Kuruluş Osman dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman 35. bölüm izle; ATV'nin her Çarşamba akşamı ekrana getirdiği Kuruluş Osman dizisinin 25 Kasım tarihli yeni bölümü merakla bekleniyor. Bozdağ Film imzası taşıyan diziyi hayranlıkla izleyen izleyicilerin internette yaptığı aramaların başında "Kuruluş Osman 35. bölüm izle" geliyor. Osmanlı Devleti'nin kuruluş döneminde geçen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak sizlerin karşısına çıkarıyoruz. Sayfanın aşağısında bulunan bağlantıya tıklayarak Kuruluş Osman dizisinin 35. bölümünü izleyebilirsiniz. 35. bölümle ilgili merak ettiğiniz detaylar varsa yazının devamından okuyabilirsiniz.

Kuruluş Osman 35. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer, Buse Arslan Akdeniz, Açelya Özcan, Yiğit Uçan, Burak Çalık, Çağrı Şensoy, Celal Al, Tolga Akkaya, Atilla Güzel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Erkan Avcı, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Seray Kaya, Emin Gülsoy, Kanbolat Görkem Arslan gibi isimleri gördüğümüz Kuruluş Osman dizisi Çarşamba akşamlarında pek çok izleyiciyi fazlasıyla heyecana sevk ediyor. Yeni bölümü internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler ise herhangi bir sorun yaşamayacakları bir internet sitesi arıyor. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da ATV'de yayınlanacak. Yeni bölümü televizyondan takip etmeyecekseniz bu sayfadan izleyebilirsiniz. Kuruluş Osman yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfanın yukarısındaki bağlantıya tıklayın.

Kuruluş Osman 35. bölüm özeti

Osman Bey, dahice bir şekilde kaleye sızarak Nikola'nın afallamasına neden olur. Böylece Bizans, beklemediği bir yerden aldığı darbeyle sarsılır. Flatyos'un buna cevabı ise saldırı olur. Adamlarıyla birlikte Söğüt'e bir akın düzenlemeye karar verir. Yavlak Arslan ise İnegöl'ü ele geçirmek için Dündar ve Savcı Bey'i elçi olarak  Kulucahisar'a gönderir. Bala Hatun da Osman Bey'den aldığı talimat gereği Targun Hatun'u gözlemeye devam eder. Aygül Hatun ve Hazal Hatun arasında bir yüzleşme gerçekleşir. Osman Bey, halkı ve obası için gelen Bizans saldırısını etkisiz hale getirmek için neler yapacak? Kuruluş Osman dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfanın başındaki bağlantıya tıklayın.

25-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler