Kuruluş Osman 36. bölüm izle

Kuruluş Osman 36. bölüm izle
Kuruluş Osman 36. bölüm izle; Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde Kulucuhisar Kalesi'nin geri alınıp alınmayacağı heyecanla bekleniyor. Tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Kuruluş Osman 36. bölüm izle; ATV'nin ekrana getirdiği ve Bozdağ Film'in hazırladığı Kuruluş Osman dizisi, 2 Aralık Çarşamba akşamı yeni bölümüyle yine ekrandaki yerini alacak. Milyonların büyük heyecanla takip ettiği Kuruluş Osman dizisi 20:00'da 36. bölümüyle yine yüksek reyting oranları elde edecek. Ayrıca internette de milyonlarca kişi yeni bölümü izleyecek. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Kuruluş Osman 36. bölüm izle

ATV'den ekrana gelen Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer, Buse Arslan Akdeniz, Açelya Özcan, Yiğit Uçan, Burak Çalık, Çağrı Şensoy, Celal Al, Tolga Akkaya, Atilla Güzel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Erkan Avcı, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Seray Kaya, Emin Gülsoy, Kanbolat Görkem Arslan gibi isimler rol alıyor. Yeni bölümün başlamasını merak içerisinde beklemekte olan izleyiciler hiç kuşkusuz "Kuruluş Osman 36. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümüne tek parça ve full HD olarak bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kuruluş Osman 36. bölüm özeti

Osman Bey, Savcı ve Dündar Bey'i Kulucuhisar Kalesi'nden kurtarmayı başararak sorunu çözmüştür. Evlenmek isteyen Osman Bey, daha önce kendisine uygun birini bulmasını Bala Hatun'a söylemesinin ardından Targun Hatun ile evlenmeye karar verdiğini herkese duyurur. Nikola ise kalede yaşananların ardından büyük bir öfke duyar. Osman Bey karşısında aldığı hezimeti hazmedemeyen Nikola, tüm öfkesini Flatyos'a kusar. Osman Bey'in hamlesine güzel bir karşılık vermek isteyen Nikola, Flatyos'a verdiği talimat ile yeni bir adım atar. Ayrıca Yavlak Arslan ile bir araya gelmelerini fırsata çevirmeye çalışır. Kendisinden Nikola ile barış yapması istenen Osman Bey, bunu Kulucuhisar'ı kazanmak için kullanabileceğini fark eder. Osman Bey, hiç kimsenin beklemeyeceği bir şey yaparak herkesi şaşırtacaktır.

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde en çok merak edilen şey Osman Bey'in Targun Hatun ile evlenip evlenmeyeceği olacak? Ayrıca Kulucuhisar Kalesi geri alınabilecek mi? Kuruluş Osman dizisinin 36. bölümü bu akşam saat 20:00'da ATV'den ekrana gelecek.

02-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler