Oyuncu Melis Birkan’ın Yeni Mesleği Ne?

Oyuncu Melis Birkan'ın yeni mesleği ne?
Issız Adam Filminde canlandırdığı Ada karakteri ile hafızalara kazınan güzel oyuncu Melis Birkan Seramik yapmaya ve satmaya başladı!

Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol alan pek çok oyuncu hayatını bununla kazanıyor. Ancak ne yazık ki televizyon dizileri ve sinema filmleri ya da tiyatrolar oyunculuk mesleğine soyunan herkese iş verecek büyüklükte bir piyasaya sahip değil. Bu sebeple de pek çok oyuncu iş bulmakta zorlanıyor ve yeni mesleklere yöneliyor. Bazı ünlü oyuncular ise asıl meslekleri olan oyunculuğun dışında hobi olarak bazı meslekleri yapmaya başlıyorlar. Bu oyuncular daha çok el emeği isteyen işlere yöneliyor ve oyunculun dışında kalan zamanlarında hem kendilerini meşgul ediyor dinleniyorlar hem de zamanlarını boşa harcamayarak kaliteli zaman geçiriyorlar. Ünlü ve güzel oyuncu Melis Birkan’da böyle bir hobiye başlayarak boş kalan zamanlarını değerlendirmek istemiş olacak ki seramik yapmaya başlamış. Ancak güzel oyuncu bu hobisini o kadar ilerletmiş durumdaki artık profesyonel olarak bu işi yapmaya ve hatta bu işten para kazanmaya başladı.

Seramik Yolculuğu!

Ünlü oyuncu Melis Birkan hobi olarak başladığı seramik yolculuğunda o kadar başarılı oldu ki artık bu işi profesyonel olarak yapıyor ve yaptıklarını da sosyal medya hesabı üzerinden pazarlayarak para kazanıyor. Issız Ada filminde oynadığı Ada karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Melis Birkan yaptığı işe değer veriyor ve doğal olan her şeyi sevdiğini belirtiyor. Birkan “Su ile toprağın bir araya gelmesiyle çamuru elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurutmak, tüm süreçler çok doğal ve doğadan. Keyif alarak seramik yapıyorum. Her zaman her şeyin doğalına sahip olmaya çalışırım. Beslenmemeden kişisel bakımıma kadar doğal ürünlerden ve malzemelerden yanayım. Doğayı ve doğallığı hayatının merkezinde tutan biriyim” ifadeleriyle yaptığı işi anlatıyor. Seramik yaparak ve bu seramikleri sosyal medya hesabı üzerinden pazarlayarak para kazanan güzel oyuncu bu işte oldukça da başarılı olmuş durumda.

Melis Birkan Kimdir?

30 Kasım 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelen Melis Birkan ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar verdi. Bu amaç doğrultusunda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında Bale eğitimi aldı. Kamera karşısına ilk olarak Tarz-ı hayat adlı programın sunuculuğuyla başladı. Güzel oyuncu tiyatro, dizi ve sinemada pek çok yapımda rol aldı. Bunlardan bazıları şunlardır. Sen Benim Her Şeyimsin, Adını sen Koy, Bu Kalp seni Unutur mu, Avrupa Yakası, Leyla İle Mecnun, Issız Adam.

02-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar