Sadakatsiz dizisi neden yok? (2 Aralık Çarşamba)

Sadakatsiz dizisi neden yok? (2 Aralık Çarşamba)
2 Aralık Çarşamba 9. bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Sadakatsiz dizisi neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Yayından mı kaldırıldı?

Medyapım ve Mednova ortaklığıyla Kanal D için hazırlanan Sadakatsiz dizisi neden yok?

2 Aralık Çarşamba akşamı 9. yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü yerine kolaj bölümünün yayınlanması izleyicide merak uyandırdı. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olma özelliğini yayınlandığı ilk günden eline alan dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler!

2 ARALIK ÇARŞAMBA SADAKATSİZ NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem ve bir çok başarılı oyuncuyu kadrosunda buluşturan, hikayesiyle izleyicinin gönlünü feth etmeyi başaran Sadakatsiz dizisinin akıbeti günün en çok merak edilenleri arasında yer alıyor.

Koronavirüs nedeniyle dizilerin yeni bölümleri onlarca tedbir eşliğinde zorluklarla tamamlanıyor. Kanal D yayın akışı listesinden dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağını öğrenen izleyiciler merakla konuyu araştırıyor.

Yapım şirketi ve Kanal D tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ancak Kanal D'nin elindeki stok bölümler bittiği ve yeni bölüm yetişmediği için Sadakatsiz bu hafta kolaj bölümüyle ekrana geleceği iddia edildi.  Dizinin gelecek hafta Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

SADAKATSİZ SON BÖÜMDE NELER OLMUŞTU?

Evinin kapısında Volkan'ın oğlu Ali'yi göre Derin büyük bir şaşkınlık yaşar ve içeri alır. Oğlunu orada görmeyi beklemeyen Volkan 'burada ne işin var' diye sorar ancak Ali'nin sorusu daha can alıcıdır! "Baba, ne işin var burada?" Oğluna cevap vermekta zorlanan Volkan konuyu geçiştirmek istese de Ali sorunun cevabını hemen almak ister. Derin, Ali'yi Asya'nın Volkan'ı zor duruma düşürmek için gönderdiğini düşür ve kapısına gider. Hem Volkan'dan hem Derin'den tehditkar söylemler duymaya devam eden Asya soğuk sert sözlerin karşısında soğuk kanlılığını korur. Derin yeni planını hayata geçirir ve Volkan'a Asya'nın kendisini öldürmeye çalıştığını söyler. Derin'in her sözüne sorgusuz güvenen Volkan soluğu Asya'nın evinde alır ve bir kez daha çocukları ve ailesinin geçmişiyle tehdit eder.

Sadakatsiz 9 Aralık Çarşamba saat 20:00'da yeni bölümüyle Kanal D'de!

 

02-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar