Kuruluş Osman 37. bölüm izle

Kuruluş Osman 37. bölüm izle
Kuruluş Osman 37. bölüm izle; ATV'den ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyin.

Kuruluş Osman 37. bölüm izle; Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve ATV'den ekrana gelen Kuruluş Osman dizisi, 9 Aralık Çarşamba akşamı 37. bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Her hafta milyonların merak içerisinde takip ettiği Kuruluş Osman dizisinin hangi internet adresinden full HD ve tek parça olarak izlenebileceği araştırılıyor. İzleyiciler internet üzerinden "Kuruluş Osman 37. bölüm izle" gibi aramalar yaparak yeni bölümü izleyebilecekleri bir internet adresi arayışındalar. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden izlenebilir. Siz de yeni bölümü izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntıları merak ediyorsanız yazının devamında yer alan yeni bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Kuruluş Osman 37. bölüm izle

Kuruluş Osman 37. bölüm özeti

Osman Bey, Flatyos ve Nikola'yı yenilgiye uğratmayı başarır. Nikola, Osman Bey'in Yavlak Arslan'ın toplantısında olduğunu düşünürken Osman Bey, herkesi şaşırtarak Kulucuhisar'ı yeniden ele geçirmeyi başarır. Onun elde ettiği bu başarı nedeniyle Savcı Bey ve Dündar Bey pek memnun olmaz. Savcı Bey, Osman Bey'in obayı tehlikeye itelemekle itham eder. Savcı Bey ise artık kardeşiyle aynı yolda yürümeyecektir. Osman Bey ve Targun Hatun'un düğünü yaklaşırken Targun Hatun ve Bala Hatun kendilerini tehlikeli bir durumun ortasında bulur. Bala Hatun, Targun Hatun'un geçmişiyle ilgili kimsenin bilmediği bir gerçeği öğrenir. Nikola ise büyük bir öfke yaşamaktadır. Kulucuhisar Kalesi'ni Kayılara kaptırmasının ardından yeni bir adım atacaktır. Kuruluş Osman dizisinin 37. bölümü bu akşam saat 20:00'da ATV'den ekrana gelecek.

Kuruluş Osman oyuncu kadrosu

Bozdağ Film imzası taşıyan Kuruluş Osman dizisi ATV'den ekrana geliyor. Başrolde Burak Özçivit'in bulunduğu Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer, Seçkin Özdemir, Erkan Avcı, Açelya Özcan, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar, Yiğit Uçan ve Emel Dede yer alıyor. Kuruluş Osman dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep, Peker Bozdağ ve Ozan Bodur kaleme alıyor. Kuruluş Osman dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Mehmet Günay.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler