Kuruluş Osman 4. bölüm izle!

Kuruluş Osman 4. bölüm izle!
"Kanımda dolaşan deli taylar üzerine and olsun ki diriliş ateşini yakacağım!" sözüyle Osman Bey kimlere savaş açtı? İşte Kuruluş Osman yeni bölümde yaşanacaklar !

ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve milyonlarca izleyiciye tarih sevgisi aşılayan Kuruluş Osman 4. Bölümüyle dikkatleri üzerine çekecek. Hafta başından beri tanıtımları yayınlanan Kuruluş Osman 4. Bölümde Osman Bey’i Bala Hatun'u bulmaya çalışırken görüyoruz. Osman Bey’in söylediği  "Kanımda dolaşan deli taylar üzerine and olsun ki diriliş ateşini yakacağım!" sözleri bölümün özeti gibi. İşte Kuruluş Osman yeni bölümde yaşanacaklar ve son bölümün özeti.

Kuruluş Osman 4. bölüm izle!

Atv’nin reytinglere ambargo koyan dizisi Kuruluş Osman bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Esiri Teokles'i kaçıran Batur Alp'a oba meydanında ceza kesen Osman, bunun karşılığında kafesli çadıra hapsedilir. Bu arada Yannis, kanlı planını uygulayarak göl kenarındaki pazarı basar. Baskın için taşeron olarak Katalan savaşçıları kullanan Yannis, kaçırıp esir ettiği Bala Hatun'dan istediklerini öğrenebilecek midir? Kafesli çadırda pazar baskınını ve Bala Hatun'un kaçırıldığını öğrenen Osman’ın sözü bundan sonraki planını açığa vurur. "Kanımda dolaşan deli taylar üzerine and olsun ki diriliş ateşini yakacağım!"

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

Can yoldaşı Aybars'ın katilini bulmak ve Tekfur cinayetini açığa kavuşturmak için gizlice kaleye giren Osman, rahibe ve rahip kılığındaki Bala Hatun, Gonca ve Tursun Bey ile karşılaşır. Tekfuru öldürüp  cinayeti Osman'ın üstüne yıkmaya çalışan Sofia ve Kalanoz, kalede olduğunu bildikleri Osman'ı ortaya çıkarmak için Osman Bey’in amcası olan Dündar Bey'in kızı Aygül'ü kaçırtıp kaleye getirtirler. Kızını kurtarmak için harekete geçen Dündar Bey ve Kayı beyleri Bamsı ve Samsa kaleye gelip pazarlığa otururlar. O sırada organize ettiği Tekfur suikastı başarısız olan Efendi Yannis de kalede bulunmaktadır. Amcasının kızı Aygül’ün karşılığnda tutuklanmaya razı olan Osman zindana atılır. Her yapacağını zekice kurgulayan Osman, zindandan kurtularak Sofia'nın peşine taktığı avcı namlı Teokles'i esir alır. Bu sırada Kalanoz, cinayet ortağı olan Sofia'nın başka işler karıştırmasından şüphelenerek peşine düşer.

Gerçekler ortaya çıkıyor

Teokles'i elinden kaçıran Batur Alp’ı cezalandıran Osman kafese tıkılır. Bunu fırsat bilerek göl kenarındaki pazarı basan Yannis, kaçırdığı Bala Hatun'dan istediklerini öğrenebilecek midir? Kafesli çadırda Bala Hatun'un kaçırıldığını öğrenen Osman, bunun hesabını sorabilecek midir?

Gözü beylikte bulunan Dündar, obanın basılmasından Osman'ı sorumlu gören Zöhre ve Batur’la bir plan yaparlar. Sofia ve Helen'in peşine düşen Kalanoz'u bekleyen büyük sürprizi merak edenler için Kuruluş Osman 11 Aralık Çarşmaba akşamı saat 20:00’de Atv’de.canlitv platformu olarak takipçilerimize keyifli seyirler diliyoruz.

11-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar