Çukur Dizisi İki Bomba Transfer Yaptı!

Çukur Dizisi İki Bomba Transfer Yaptı!
Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur’a iyi yeni oyuncu dahil oluyor. Dizinin Almanya çekimlerinde rol alacak oyuncular diziye büyük heyecan katacak. İşte detaylar!

Ekranların son zamanlarda tutkuyla ve büyük bir heyecanla seyredilen dizilerinden Ay Yapım imzalı Çukur her bölüm pazartesi günlerinin en çok seyredilen dizisi olmaya devam ediyor. Show Tv’de üçüncü sezonunda olan ve geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan inanılmaz bir bölümle yine heyecanla seyredilen Çukur takipçilerini büyük bir merak ve üzüntü içinde bıraktı.

79. Bölümü yayınlanan dizide dizinin başından beri kadrosunda olan ve Koçovalılar’ın her zaman yanında yer alan Kemal karakteri vuruldu. Diziye damgasını vuran bu gelişmenin hemen sonrasında başka bir gelişme daha yaşandı. Dizi kadrosuna iki güçlü oyuncuyu kattığını duyurdu. İşte Çukur’la ilgili tüm gelişmeler!

Çukur’a iki Yeni Oyuncu!

Efsane dizi Çukur seyircinin en çok seyrettiği dizilerin başında geliyor. Üçüncü sezonunda olan dizide bu sezon Koçovalılar’ın başına bela olan Azer’le yaşanan kavgaların konu edildiği Çukur’da son bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Kemal vuruldu. Kemal’in ölüp ölmediği henüz belli değilken dizi iki yeni oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu.

Çukur’un önümüzdeki bölümlerinden itibaren seyirciyle buluşacak karakterlerden Hans Zimmerman’ı Alman oyuncu Folke Paulsen canlandırırken Yunus karakterine ise Nazmi Kırık’ın hayat vereceği öğrenildi. Dizide rol alacak karakterlerin Almanya’da çekilecek sahneler için diziye girdiği belirtilirken dizinin Almanya’da ne kadar süre çekimler yapacağı belirtilmedi.

Vartolu Almanya’ya Gidiyor!

Çukur’un ana karakterlerinden Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’in Çukur’un yeni bölümlerinde bir süre Almanya’da olacağı açıklandı. Vartolu, babasının katili olduğunu sandığı Ziya’nın peşine düşmek için yanında kadim dostu medet ile birlikte Almanya’ya gidiyor. Yolculuk sırasında ikiliyi sürpriz olaylar bekliyor. Almanya’ya giden iki karaktere Almanya’da iki yeni oyuncu eşlik edecek. Alman oyuncu Folke Paulsen ve Nazmi Kırık. Yunus karakteriyle Nazmi Kırık Vartolu ile yakınlaşırken bölümde bir çocuk kaçırma olayı nedeniyle Hans Zimmerman karakteriyle Folke Paulsen diziye katılacak. Bu arada kulislerde yer alan bilgilere göre diziye Yunus karakteriyle girecek olan Nazmi Kırık’ın Almanya çekimlerinin ardından Vartolu ile birlikte Türkiye’ye dönerek dizide yer almaya devam edecek Öte yandan Almanya çekimleri sırasında kaçırılan çocuk rolünü Ulus Ata Tansoy’un oynayacağı açıklandı.

10-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar