Kuruluş Osman 43. Bölüm izle!

Kuruluş Osman 43. Bölüm izle!
Osman Bey, Bamsı ve Savcı Bey tarafından sancakla alakalı hesaba çekilir. Osman Bey'in verdiği "Fetih vaktidir." sözleri devlet olmanın ilk adımı olarak görülüyor.

Atv’nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Kuruluş Osman 43. Bölümüne Osman Bey’in söylediği “Fetih vaktidir.” sözü damga vuruyor. İkinci sezonunda da Çarşamba akşamlarının açık ara şampiyonu Kuruluş Osman 43. Yeni bölümde Osman Bey, kardeşleri tarafından hesaba çekiliyor. Bala Hatun’un sırf devletin bekası için eşine hatun araması dikkat çekerken Nikola’nın yeni bir haçlı seferine yönelmesi bardağı taşırıyor. Osman Bey’in sevenleriyle sınandığı Kuruluş Osman 43. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kuruluş Osman 43. Bölüm izle!

Diriliş Ertuğrul’un devamı olarak iki sezondur Atv ekranlarına damga vuran milli şuur ve tarih dizisi Kuruluş Osman 43. Yeni bölümde Osman Bey, Bamsı ve Savcı Bey tarafından sancakla alakalı hesaba çekilir. Sancağın değişmesine Osman Bey'in verdiği "Fetih vaktidir." sözleri devlet olmanın ilk adımı olarak görülüyor.

Nikola yeni bir Haçlı Seferine girişiyor

Babası Ertuğrul’un tavsiyesine uyarak yeni bir anne adayı arayan Osman Bey için Bala Hatun büyük fedakârlık yaparak yeni bir eş arayışına giriyor. Osman Bey’in yeni hatunu kim olacak? Savcı’nın oğlu Bayhoca’yı esir alan Nikola, Osman Bey’i tehdit ederek yeni bir haçlı seferi başlatması izleyiciyi heyecanlandıracak.

"Kulucahisar'ı vermezsen Bayhoca'yı idam ederim!"

Nikola’nın öldürmekle tehdit ettiği Bayhoca’yı Osman Bey kurtarabilecek mi? “Nikola bu gece ölecek!” sloganının atıldığı Kuruluş Osman 43. Son bölümde Nikola ve Flatyus’un hain tuzaklarına kim dur diyecek? Hepsi ve daha fazlası 27 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de Atv ekranlarında yayınlanacak Kuruluş Osman 43. Yeni bölümde. Keyifli seyirler.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

Osman Bey, kafire karşı birlikte hareket etmek için çağırdığı Türk Beylerinin, Flatyus ve adamları tarafından şehit edilmesine öfkelenir ve intikam yemini eder. Konstantinopolis’ten gönderilen yeni birliklere güvenerek gemi azıya alan Nikola, iyice havaya girer ve bölgedeki tüm tekfurları bayrağı altında topladığı bir Haçlı ittifakı kuracağını haykırır. İnegöl Kalesi’ni fethetmek ve şer şebekesi ortadan kaldırmaya yemin eden Osman Bey, Nikola’yı engellemek için zekice bir plan yapar. Osman Bey ve Alplerinin Bizans ordusuyla girdiği ölüm kalım savaşı tam bir zaferle sonuçlanırken Osman Bey ganimet olarak elde ettiği altınları bölge halkına dağıtır. Artık sosyal ve siyasi bir devlet kurmanın vakti gelmiştir.

27-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar