Kuruluş Osman 49. Bölüm izle

Kuruluş Osman 49. Bölüm izle
Kuruluş Osman 49. Bölüm izle; Kuruluş Osman dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Kuruluş Osman 49. bölüm izle; ATV'nin Osmanlı kuruluşunu ekrana taşıdığı dizisi Kuruluş Osman, bu akşam 49. bölümüyle izleyici karşısında olacak. Yeni bölüm için fazlasıyla heyecanlı olan izleyiciler tek parça ve full HD farkıyla bölümü izleyebilecekleri bir adres arıyorlar. Kuruluş Osman dizisinin son bölümüne bu sayfa üzerinden ulaşabilmeniz oldukça kolay. Bildiğiniz gibi Kuruluş Osman dizisi ekrana geldikten kısa bir süre sonra internet üzerinden izlenebiliyor ve milyonlarca tık alıyor. Yeni bölümün yer aldığı sayfaya gitmek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Bunun yanında yeni bölüm özetine de sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

Kuruluş Osman 49. bölüm izle

ATV'den ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Özge Törer, Emre Basalak, Burak Çelik, Celal Al, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Yiğit Uçan, Buse Arslan Akdeniz, Tolga Akkaya, Zeynep Tuğçe Bayat, Açelya Özcan, Çağrı Şensoy, Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit gibi isimler yer alıyor. Kuruluş Osman dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü hayranlar tarafından büyük ilgiyle bekleniyor. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü televizyonda ekrana gelmesinin hemen ardından atv.com.tr adresinden ve Kuruluş Osman dizisinin YouTube kanalından izleyebilirsiniz. Yeni bölümün yer aldığı sayfayı ziyaret etmek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Kuruluş Osman 49. bölüm özeti

Kara Şaman Togay, uç bölgesine gelmesiyle birlikte tüm dengeleri değiştirir. Osman Bey ise Söğüt'te yapılacak bir toy ile Türk obalarının bir arada tutabilmek için tüm beyleri toya çağırır. Togay ise bir suikast ile Kayı obasına zarar vermek ister. Süleyman ve Melik'in yardımlarıyla obaya sızan Togay, Osman Bey'in düzenlemekte olduğu toya saldırır. Toydaki saldrıda Umur Bey büyük bir yara alır. Hesabını sormak isteyen Malhun Hatun da hemen Togay'ın peşine düşer. Osman Bey ise obadaki hainleri ortaya çıkartmakla meşguldur. Malhun Hatun bir öfkeyle peşine düştüğü Togay tarafından tuzağa çekilir. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da ATV'de.

10-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler