Kırmızı Kamyon dizisine iki yeni isim katıldı

Kırmızı Kamyon dizisine iki yeni isim katıldı
Ekrana gelmeye hazırlanan Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosu genişliyor. Show Tv'de yayınlanacak Kırmızı Kamyon dizisine iki yeni isim katıldı.

İtfaiye çalışanlarının hayatını ekrana taşıyacak Kırmızı Kamyon dizisi merakla bekleniyor. Uzun süredir hazırlıkları yapılan Kırmızı Kamyon güçlü bir castla ekrana gelecek. Senaryosu, prodüksiyonu ve oyuncuları ile çok konuşulacak dizinin kadrosu da genişliyor. Show Tv'de ekrana gelecek Kırmızı Kamyon dizisine iki yeni oyuncu katıldı. 10. Ev Yapım Şirketi tarafından Show Tv için hazırlanan Kırmızı Kamyon dizisi yakında ekrana gelmeyi planlıyor. Kırmızı Kamyon dizisinde Zehra karakterini ünlü oyuncu Tuğçe Altuğ canlandıracak. Kırmızı Kamyon'a katılan diğer isim ise küçük yıldız Ebrar Alya Demirbilek oldu. Ebrar Alya Demirbilek Kırmızı Kamyon'da Görkem Sevindik'in canlandırdığı Uğur karakterinin kızı olacak.

Kırmızı Kamyon oyuncu kadrosu genişliyor

Kırmızı Kamyon dizisi yayınlanan tanıtımları ile dikkat çekmişti. 10. Ev'in dram ve aksiyon ağırlıklı dizisi merakla bekleniyor. Hazırlıkları devam eden dizi için geri sayım başladı. Kırmızı Kamyon yakında seyirciyle buluşacak. Güçlü bir oyuncu kadrosu ile ekrana gelmeye hazırlanan Kırmızı Kamyon dizisi iki isimle daha anlaştı. Uğur karakteriyle Ebrar Alya Demirbilek ve Zehra karakteriyle Tuğçe Altuğ Kırmızı Kamyon kadrosuna katıldı. Tuğçe Altuğ'un canlandırcağı Zehra karakteri Ushan Çakır'ın canlandıracağı Cem karakterinin eşi olarak senaryoda yer alıyor.

Kırmızı Kamyon'da hangi oyuncular var?

Show Tv için hazırlanan Kırmızı Kamyon dizisi güçlü bir kadroya sahip. Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Tuğçe Altuğ, Fatih Al gibi başarılı oyuncular başrolleri paylaşıyor. Kırmızı Kamyon kadrosunda ayrıca, Deniz Hamzaoğlu, Toprak Sağlam, Aslı Orcan, Sümeyye Aydoğan, Tuğçe Karabayır da var. Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Ebrar Alya Demirbilek, Süreyya Kilimci ve Ebrar Alya Demirbilek de dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Cast ve senaryo hazılıkları devam eden Kırmızı Kamyon dizisinde son olarak senaryo ekibi değişmişti. İtfaiye çalışanlarının hayatlarını evlerinize güçlü hikayelerle taşıyacak dizinin senaryo yönetimini Sema Ergenekon üstleniyordu. Kırmızı Kamyon senaryosu artık Sevgi Yılmaz, Bahar Kaya, Devrim Yıldız Özdemir tarafından hazırlanıyor.

10-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar