Kuruluş Osman 7.Bölüm izle!

Kuruluş Osman 7.Bölüm izle!
Çarşamba akşamlarına damga vuran ve izleyicilerine tarih bilinci aşılayan Kuruluş Osman 7. Yeni Bölümüyle birlikte büyük kavga başlıyor!

 Atv’nin iddialı dizilerinden Kuruluş Osman 7. Bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran ve izleyicilerine tarih bilinci aşılayan Kuruluş Osman 7. Yeni Bölümüyle birlikte büyük kavga başlıyor. Seyirci Osman'ın yakalanmış olması ve bazı Alplerinin şehit edilmesinin Bala Hatun'u nasıl etkileyeceğini öğrenmek istiyor. Kuruluş Osman 7. bölümde yaşanacaklar ve son bölümün özeti haberimizde. Şimdi detaylar

Kuruluş Osman 7.Bölüm izle!

Çarşamba akşamlarına tarih bilinci ve vatan aşkı aşılayan fenomen dizi Kuruluş Osman 7. yeni bölümüyle 22 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00'de Atv ekranlarına geliyor. Yeni yıldan dolayı ara verilen dizinin yeni bölümünde aksiyon ve kargaşa sürüyor.

Büyük kavga başlıyor?

Ertuğrul Bey ile ilgili Kayı obasına gelen bir haber Obada deprem etkisi yapar. Haberi obaya getiren Abdurrahman Gazi haberle birlikte kayı obasının idaresi için vekalet mührünü de getirir ve mührü Ertuğrul’un kardeşi Dündar Beye takdim eder. O sırada mührün gerçek sahibi Osman Bey, Salvador'un kurduğu pusuda ele geçirilir. Esaret altındaki Osman Bey, işkencelere dyanabilecek mi? Vekaleti alan Dündar ikilemde kalır. Ya yiğenini kurtaracak ve ayağına kadar gelen beylik fırsatını tepecek ya da yiğenini feda edecektir. Dündar Beyin zor kararını seyirci bu akşam yayınlanacak 7. Bölüm sonunda öğrenecek. Ayrıca Osman Beyin yakalanmış olması ve Alplerinin şehit edilmesi obayı ve Bala Hatun'u nasıl etkileyecektir? Yakalanan Osman Bey’in kurtarılması adına devreye giren Edebali’nin yaptığı planı 22 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’de Atv yayınlanan Kuruluş Osman 7. Bölümde izleyeceğiz. Keyifli seyirler.

Kuruluş Osman son bölümde neler yaşandı?

Bala Hatun için şifa olacak panzehiri Yannis'in elinden alan ve Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir eden Osman Bey, cinayet suçlamasından da aklanmıştır. Eli güçlenen Osman Bey, amcası Dündar Bey ile yarım kalan hesabını görse de hocası Edebali’nin zılgıtına maruz kalır. Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut olmayan Edebali ortalıktan kaybolur. Onu aramaya çıkan Osman, Edebali’nin obada olmadığını anlayarak gizli mekâna gider. Ancak karşısına çıkan çok sevdiği akıl hocası değil Yannis'in ta kendisidir. Bu sırada Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasındaki gerilim iyice su yüzüne çıkar. Eline geçirdiği Yannis’i idam etmek isteyen Osman’a karşı Sofia ve Kalanoz, Yannis'i kurtarmak için plan yapar. Yarenlerini kaybeden Edebalı, hem onları hem de Osman’ı bulmak için yola  koyulur.

22-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar