Kuruluş Osman Ayaz (Atilla Güzel) kimdir?

Kuruluş Osman Ayaz (Atilla Güzel) kimdir?
Kuruluş Osman Ayaz (Atilla Güzel) kimdir? Kuruluş Osman dizisine Ayaz karakteriyle dahil olan Atilla Güzel hakkındaki tüm bilgiler.

Kuruluş Osman Ayaz (Atilla Güzel) kimdir? ATV ekranlarının ilgi gören dizilerinden Kuruluş Osman, oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliği taşıyan Kuruluş Osman da yeni alpler diziye dahil oldu. 4 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümde diziye dahil olan isimlerden biri Atilla Güzel oldu. Atilla Güzel, Kuruluş Osman dizisinde Ayaz karakterine can verecek. Kuruluş Osman Ayaz (Atilla Güzel) kimdir? Atilla Güzel hakkındaki tüm bilgiler. Kaç yaşında? Nereli? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Kuruluş Osman'da nasıl bir karakteri canlandıracak. İşte tüm detaylar.

Ayaz karakteri Osman'ın en güvendiği alplerden biri olacak. Kurulmak istenen yeni devletin genişlemesinden önemli bir pay sahibi olacak.

Kuruluş Osman Ayaz (Atilla Güzel) kimdir?

Profesyonel güreşçi olan Atilla Güzel, 14 Şubat 1984 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Çocukluğunda Konya Gençlik Spor il kulubüne katılarak güreşe başladı. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Ögretmenliği bölümünden mezun oldu. Kariyeri boyunca 120 kg kategorisinde mücadele etti. 2004 Genc Erkekler Greko-Romen Avrupa Şampiyonası'nda 2. olma başarısı gösterdi. Bundan 2 yıl sonra 2006'da Üniversitelerarası Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Gençler ve üniversitelerarası turnuvalarda başarılar elde eden Güzel, profesyonel kariyerinde de birçok başarıya imza attı. 2008 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı ve böylece aynı yıl düzenlenen 2008 Pekin Olimpiyatları'na katılım hakkı elde etti. 2011'de Macaristan'da düzenlenen Golden Grand Prix'de, Greco-Romen 120 kg kategorisinde bronz madalya kazandı. 2013 Türkiye Büyük Erkekler Greko-Romen stilde şampiyonluğa uzandı. 36 yaşındaki eski milli güreşçi, güreşi bırakmasının ardından oyunculuğa adım attı. İri yarı vücudu nedeniyle son dönemde tarihi yapımların aranan ismi oldu. İlk oyunculuk deneyimini 17 Ocak 2020'de vizyona giren Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli sinema filminde yaşadı. Atilla Güzel, bu filmde Turhan karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Atilla Güzel, şimdi de Kuruluş Osman dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı. Kuruluş Osman dizisinin 13. bölümünde diziye dahil oldu. Hali hazırda Kuruluş Osman dizisinde Ayaz karakterine can vermekte. 

07-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar