Öğretmen Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Öğretmen Dizisi Kaç Bölüm Yayınlanacak?
Fox’un yeni Dizisi Öğretmen ilk bölümüyle seyirciden tam not alırken dizinin kaç bölüm devam edeceği şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki dizi kaç bölüm sürecek? İşte detaylar!

Fox Tv’nin yeni başlayan ve ilk bölümü yayınlanan ve ilk bölümünden reytinglerde ilk üçe girmeyi başaran dizisi Öğretmen her kesimden büyük takdir ve beğeni topladı. İlk bölümde oldukça başarılı bir performans sergileyen dizi her ne kadar MEB Personel Müdürü tarafından eleştirilse de seyircinin beğenisi üst seviyede oldu. MF Yapım tarafından Japon Dizi Mr. Hiiragi’s Homeroom’dan uyarlanan ve Fox Tv’de ekrana gelen Öğretmen’in Türkiye’de kaç bölüm yayınlanacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Çünkü yayınlandığı ülke olan Japonya’da sadece 10 bölüm yayınlandı. 10 bölüm sonra final yapan dizi Japonya’da oldukça beğenilmişti. Uyarlama dizi Öğretmen’in Türkiye’de ne kadar yayınlanacağı bilinmezken söylentiler de şimdiden başladı. İşte detaylar!

Öğretmen Başarıyla Birlikte Geldi!

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ilk bölümü Çarşamba akşamı yayınlanan ve seyirci tarafından oldukça beğenilen uyarlama dizi Öğretmen her kesimin beğenisini toplamayı başardı. Bir öğretmenin öğrencilerine ders vermek için onları rehin alması ve daha önce aynı sınıfta intihar eden bir öğrencinin neden intihar ettiğini ortaya çıkarmaya çalıştı dizi yayınlanan ilk bölümüyle reytingleri de alt üst etti. İlk bölümden ilk üçe girmeyi başaran dizi gelecek için oldukça iddialı bir performans sergilerken yapımcısı ve kanal içinde umut vaat etti. Japon dizi Mr. Hiiragi’s Homeroom’dan uyarlanan Öğretmen’in Japon’ya da olduğu gibi 10 bölümde final yapmayacağı en az 44 bölüm ekranlarda seyirciyle buluşacağı iddia edildi. Henüz yapım şirketi tarafından bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmasa da reytinglerin böyle devam etmesi durumunda bu iddianın gerçek olacağı da kesin gibi görünüyor.

Öğretmen!

Fox Tv’nin yeni dizisi öğretmen ilk bölümüyle seyircide heyecan oluştururken ve gelecek bölümler merakla beklenirken dizinin oyuncuları da seyirciden tam not aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’ün yer aldı Öğretmen dizisinin oyuncularının gösterdiği üstün performans dizinin gerçekliğinin de üst seviyede olmasını sağladı. Gelecek bölümlerde daha iyi bir performans beklenen dizinin iddialı girişini ise sürdürmesi bekleniyor.

08-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar