Kuruluş Osman Bu Hafta (29 Mart Çarşamba) Neden Yok?

Kuruluş Osman Bu Hafta (29 Mart Çarşamba) Neden Yok?
Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olan kuruluş Osman bu akşam neden yayınlanmıyor? Dizinin yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek?

Televizyon seyircisi için Çarşamba akşamları oldukça önemli günlerden biridir. Pek çok iddialı dizinin ekrana geldiği günün lider yapımı ise uzun zamandır Atv ekranlarında yayınlanan Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisi. Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşanılan askeri, ekonomik ve siyasi konuları ele alan dizi bir dönem dizisi olarak ekranlara geliyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Çarşamba akşamlarının en çok reyting alan yapımı durumunda ve gün birinciliğini başka yapımlara bırakmıyor. Her hafta yeni bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman’ın bu hafta (29 Mart 2023) ekrana gelmeyeceği seyirciyi oldukça şaşırttı. Kuruluş Osman ve Çarşamba akşamlarını heyecanla bekleyen seyirciler dizinin yayınlanması beklenen 120. Yeni bölümünün Atv yayın akışında olmadığını görünce dizinin akıbetini merak etmeye ve araştırmaya başladı. İşte Kuruluş Osman’ın bu hafta yayınlanmamasının sebebi!

Kuruluş Osman 120. Bölüm Bu Hafta Yok

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman 29 Mart Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Kanalın en yüksek reytingini alan dizinin neden ekrana gelmeyeceği ise belli oldu. Atv yayın akışında yer almayan Kuruluş Osman’ın yerine kanalın yayın akışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Cumhurbaşkanı Özel programı yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı ve canlı olarak yayınlanacak Cumhurbaşkanı Özel programının yayınından dolayı Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin bu akşam yayınlanması beklenen 120. Bölümü ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümünün 5 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

Kuruluş Osman Kadrosunda Kimler Var?

4. sezonunda olan ve Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Metin Günay yer alırken kadroda da pek çok ünlü isim bulunuyor. Dizinin oyuncuları arasında

- Burak Özçivit

- Yıldız Çağrı Atiksoy

- Seda Yıldız

- Özge Törer

- Çağrı Şensoy

- Rüzgar Aksoy ve

- Yiğit Uçan yer alıyor.

Dizinin yayınlanan son bölümüne Nayman’ın Osman Bey’e yaptığı kendisine komutan olması teklifi damga vurmuş ve Osman Bey’in vereceği cevap merak edilmişti. Özellikle Bengi Hatun bu konuda Osman Bey’e sitemde bulunmuştu. Dizinin yeni bölümünün 5 Nisan akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

29-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar