Fatma Girik’in annesi vefat etti

Fatma Girik’in annesi vefat etti
Geçtiğimiz yıl koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Fatma Girik’in annesi Münevver Ukav da koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz yıl 24 Ocak’ta koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayata vedan Türk Sineması’nın ünlü oyuncusu Fatma Girik’in 99 yaşındaki annesi Münevver Ukav hayatını kaybetti. Magazin basını ve internet haber sitelerinde yer alan habere göre ünlü oyuncunun annesi geçtiğimiz günlerde Bodrum’daki evinde rahatsızlandı ve hemen 19 Mart Bodrum devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Münevver Ukav’a hastanede gereken tüm tetkik ve tedaviler uygulandı ancak ünlü oyuncu Fatma Girik’in annesi Münevver Ukav’ın koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Tedavisine bu yönde devam edilen Münevver Ukav ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 99 yaşında hayata veda etti. Ünlü oyuncu Fatma Girik’in annesinin hayatını kaybetmesi magazin basınında, sosyal medyada ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı.

Neden Öldü?

Türk Sineması’nın usta oyuncusu Fatma Girik geçtiğimiz yılın başında koronavirüse bağlı sebeplerle Bodrum’da hayatını kaybetmişti. Ünlü ismin vefatının ardından pek çok iddia ortaya atılmış ve ihmaller olduğu söylenmişti. Aradan geçen bir yıl içinde koronavirüs etkisini oldukça azaltırken ünlü ismin annesi Münevver Ukav’da kızı ünlü oyuncu Fatma Girik gibi yine Bodrum’da evinde koronavirüse yakalandı. Durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılan Münevver Ukav’ın tedavisine hemen başlanıldı. Ancak 99 yaşında olan Münevver Ukav yapılan tedavilere cevap vermedi ve koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Ünlü ismin annesinin hayatını kaybetmesi üzerine pek çok yakını ve seveni taziye mesajları yayınladı.

Anne Kız Aynı Sebeple Öldü

Bundan yaklaşık bir yıl önce evinde koronavirüse yakalanan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan sinemanın usta oyuncusu Fatma Girik yapılan tüm müdahalelere karşın tedaviye cevap vermemiş ve ünlü isim koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetmişti. Aradan geçen bir yılın ardından ünlü ismin annesi Münevver Ukav’da koronavirüse yakalandı ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavilere cevap vermeyen Münevver Ukav da kızı Fatma Girik gibi koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle 99 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin ve annesinin aynı sebeplerle hayata veda etmeleri magazin basını ve internet haber sitelerinde okuyucunun dikkatine sunuldu. Münevver Ukav’ın cenaze töreni ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

29-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar