Kuruluş Osman Dizisine 2 Bomba Transfer!

Kuruluş Osman Dizisine 2 Bomba Transfer!
Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı Atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman’a performansları ile adından söz ettiren iki bomba transfer gerçekleşti. İşte o isimler…

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın kaleme aldığı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve drama türündeki bir dönem dizidir. Dizi 3. Sezonunda da seyirciyi ekran karşısına kitlemeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna Kalp Yarası ve Hercai dizisindeki performansları ile adından söz ettiren 2 bomba isim dahil edildi. Kuruluş Osman’ın yeni bölümlerinde rol alacakları isimlerin kimler oldukları merak ediliyor. İşte yeni transferler…

 

 Kuruluş Osman Dizisinin Kadrosuna 2 İsim Dahil Edildi

TRT1 de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekiliyor. Bozdağ Film yapımcılığında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi Mehmet Bozdağ imzası taşıyor. Metin Günay genel yönetmenliğini yaparken Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram yönetmenliğini yapıyor. Kuruluş Osman dizisi senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur yazıyor. Kuruluş Osman dizisi çok iyi bir reyting başarısı gösteriyor. Her hafta Çarşamba yayınlanan yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kitlemeyi başarıyor.

 

Dizinin Başrolünde Burak Özçivit (Osman bey), Burak Çelik (Göktuğ bey /Konur Alp), Özge Törer (Rabia Bala Hatun) ve Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun) yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosundan oluşan Kuruluş Osman dizisi kadrosunu yeni isimlerle hem tazeliyor hem de güçlendirmeye devam ediyor.

3. sezona bomba gibi başlayan Kuruluş Osman dizisi yeni sezon içinde anlaşma sağladı. Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği diziye TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre iki ünlü  oyuncu dahil edildi. 

 

Kuruluş Osman dizisine yapılan 2 bomba transferden biri, Zehra Yılmaz ve diğer isim Serdar Özer oldu.

 Zehra Yılmaz

Diziye katılan Zehra Yılmaz, Son olarak Kalp Yarası dizisinde rol aldı. Yılmaz dizide Malhun Hatun’un (Yıldız Çağrı Atiksoy) kuzeni Olcay Hatun karakterine hayat verecek.

 

 Serdar Özer

 Diziye katılan diğer isim ise, Serdar Özer oldu. Son olarak Hercai dizisinde Özer dizide Barkın Bey rolüne hayat verecek.

 

Kuruluş Osman dizisi 3. sezonunda oyuncu kadrosuna katılan isimlerse şöyle; Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen, Yazmeen Baker, Feyza Sevil Güngör, Ali Karaağaç ve Batuhan Aydar katıldı. Son olarak ise, Balgay Bey rolüyle Yurdaer Okur, Konur Alp rolüyle Eren Vurdem katılmıştı. 

01-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar