Komşusunu darp eden Halil Sezai’den tuhaf gerekçe Sohbet ediyorduk

Komşusunu darp eden Halil Sezai’den tuhaf gerekçe Sohbet ediyorduk
Gürültü yaptığı için yaşlı komşusunu evire çevire döven ve "hak etti" diyen Halil Sezai bugün çağrıldığı mahkemede kendi ifadelerini yalanladı: "Sohbet ediyorduk"

Komşusunu darp eden ve hapis yatan şarkıcı Halil Sezai’den tuhaf bir gerekçe geldi. Komşumla sohbet ediyorduk, diyen Halil Sezai mahkemede nasıl bir ifade verdi? Sahnede başka mahkemede başka konuşan Halil Sezai’nin ifadesi hayranlarını şaşırttı. İşte o çelişkili ifadeler ve tüm yönleriyle olay haberimizde. Şimdi detaylar

Komşusunu darp eden Halil Sezai’den tuhaf gerekçe Sohbet ediyorduk

2020 yılında Tuzla’da müzik çalışmaları yaparken gürültü yaptığı için yaşlı komşusunu döven Halil Sezai tutuklanmış ve 42 gün cezaevinde kalmıştı. Hakkında 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezası verilen Halil Sezai, cezasını çektikten sonra sahne hayatına geri döndü. Bir konserinde hayranlarının olayı sormaları üzerine şu açıklamayı yaptı: “Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Hak etti”

Sohbet ediyorduk

Konser sırasında canlı yayında söylediği sözleri nedeniyle savcılık tarafından mahkemeye çağrılan şarkıcı Halil Sezai bugün ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade verdi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nda ifadesine başvurulan Halil Sezai konser sırasında söylediği sözlerini yalanladı. Yaklaşık yarım saat süren ifadesinde Halil Sezai şunları söyledi: “Kimseye yönelik hakaret ve tehditte bulunmadım. Konserde sohbet ediyordum”

Suçlamayı ve konser sırasında söylediği ifadeyi kabul etmeyen Halil Sezai, avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Basın muhabirlerinin ısrarlı sorularını cevapsız bırakan şarkıcı hakkındaki hüküm ileri bir tarihe ertelendi.

Aslında ne olmuştu?

15 Eylül 2020 tarihinde Tuzla’daki villasında albüm çalışması yapan Halil Sezai, gürültü yaptığı gerekçesiyle komşusu Hüseyin Meriç'i evire çevire dövdü. Kameraların tespit ettiği görüntüler üzerine tutuklanan Halil Sezai ““silahla yaralama”, “alenen hakaret”, “konut dokunulmazlığını ihlal”, “mala zarar verme” suçlarından 1 yıl 11 ay 17 gün hapse çarptırıldı. 42 gün cezaevinde kalan şarkıcı şartlı tahliye ile tahliye edildi. Herkes uslandığını ve özür dileyeceğini beklerken Halil Sezai yine ters köşe yaptı. 18 Temmuz 2021 tarihinde sahne alan Halil Sezai canlı yayında şu açıklamayı yaptı: “Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir daha ki sefere inşallah. Hak etti”

İşte bu açıklama üzerine mahkemeye çağrılan Sezai bugünkü ifadesinde kendi sözlerini yalanladı: “Kimseye yönelik hakaret ve tehditte bulunmadım. Konserde sohbet ediyordum”

01-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar