Kuruluş Osman dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Kuruluş Osman dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?
Bayrağı devraldığı Diriliş Ertuğrul’un rekorlarını üst seviyeye taşıyan Kuruluş Osman dizisine bir flaş transfer daha yapıldı. İzleyici merak ediyor hangi oyuncu kadroya katıldı?

Düşmanlarını tek tek yok ederek fetihten fethe koşan Kuruluş Osman’da yepyeni karakterler kadroya eklenmeye devam ediyor. Bayrağı devraldığı Diriliş Ertuğrul’un rekorlarını daha da üst seviyeye taşıyan Kuruluş Osman dizisine bir flaş transfer daha yapıldı. İzleyici merak ediyor hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? Kulucahisar kalesini fethederek devlet olma yolunda ilk adımı atan Kurtuluş Osman’ın 2. Sezonu ne zaman başlıyor? İlk sezonunda tüm zamanların reyting rekorunu alt üsteden Kuruluş Osman’da son transfer kim ve hangi karakteri oynayacak? Tüm soru ve cevaplarıyla Kuruluş Osman dizisi haberimizde. Şimdi detaylar!

Kuruluş Osman dizisine flaş transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Eylül ayının gelmesiyle diziler birer birer yayınlanmaya başladı. Bu ay içinde ikinci sezona başlayacak olan Atv dizisi ‘Kuruluş Osman’ kadrosuna dönem filmlerinin usta ismi Kanbolat Görkem Arslan da eklendi. İkinci sezonuna merhaba demeye hazırlanan ‘Kuruluş Osman’da izleyicilerinin karşısına çıkacak yeni karakterlerden biri olan Kanbolat Görkem Arslan’ın şanlı Osmanlı devletinin kuruluşunu anlatan dizide Savcı Bey karakterini oynayacağı öğrenildi. aha önce de izleyicinin yakından tanıdığı Cüneyt Arkın ve Erkan Avcı’nın katıldığı Kuruluş Osman, kalburüstü oyuncuları ekibe dahil etmeye devam ediyor. canlitv olarak dizi ile ilgili bir gelişme olduğunda takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz. Keyifli seyirler

Çarşamba akşamlarına damga vuracak!

Senaryo, proje tasarım ve yapımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisini usta yönetmen Metin Günay üstleniyor. Başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi bu sezonda da atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damga vurmayı sürdürecek.

Kanbolat Görkem Arslan Kimdir?

1980 Düzce doğumlu Görkem Arslan, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro mezunudur. 2004 yılında yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisiyle oyunculuk sektörüne adım atan Görkem Kanbolat,  Hatırla Sevgili isimli dizide hayat verdiği Mahir Çayan karakteri ile şöhreti yakaladı. Özellikle ekrana geldiği dönemde fenomen dizilerden olan Poyraz Karayel’de Sefer rolü ile adını unutulmazlar listesine yazdırmayı başardı.

Rol aldığı yapımlar

2018 - Bir Deli Rüzgar (Reşat)

2018- Servet

2016- Hayat Bazen Tatlıdır

2015- Poyraz Karayel (Sefer)

2014- Yuva

2013- Tatar Ramazan

2013- Daire

2011- Yurt

2010- Yer Gök Aşk

2009- Teslimiyet

2009- Hayatın Tuzu

2009- Ezel

2009- Ayrılık

2007- Ayak Altında

2007- Asi

2006- Hatırla Sevgili

2004- Çemberimde Gül Oya

01-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar