Kuruluş Osman konusu oyuncu kadrosu ve karakterleri

Kuruluş Osman konusu oyuncu kadrosu ve karakterleri
Heyecanla beklenen devam dizisi Kuruluş Osman çok yakında ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. İşte başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin konusu ve karakterleri!

2014 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 5 sezondur soluksuz izlenen Diriliş Ertuğrul dizisi bilindiği üzere geçtiğimiz mayıs sonu sezon finali yaptı. Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul Gazi karakterinin ölmesi üzerine dizinin devam serisi olacak Kuruluş Osman ise ekran hayatına başlamak için gün sayıyor. Diriliş Osman olarak tanıtılan fakat geçtiğimiz günlerde ismi değişen dizi kitlesi tarafından merakla bekleniyor. Fragmanıyla büyük merak uyandıran ve çok yakında  Atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Kuruş Osman dizisinin konusunu ve karakterlerini yakından tanıyalım.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ KARAKTERLERİ

Ertuğrul Bey'in oğlu başkarakter Osman Bey'e başarılı oyuncu Burak Özçivit'in hayat vereceği dizide Diriliş Ertuğrul dizisinden birçok oyuncu yer alacak.

Dizideki önemli karakterlerden biri de Osman Bey'in eşi olan Rabia Bala Hatun'dur. Hande Soral'ın oynayacağı bu karakter aynı zamanda Şeyh Edebali'ninde kızıdır. 

Diriliş Ertuğrul dizisinde genç oyuncu Batuhan Karacakaya'nın oynadığı Dündar Bey'in yetişkinliğini ise Ragıp Savaş canlandıracak. 

Osman Bey'in yengesi Zühra karakterterine Ayşegül Günay'ın hayat vereceği dizide Ertuğrul Gazi'nin yakın silah arkadaşı Bamsı Beyrek karakterini Nurettin Sönmez oynayacaktır. 60'lı yaşlardaki Bamsı Beyrek Osman Bey'e akıl hocalığı yapacaktır.

Şeyh Edebali'nin bir diğer kızı Malhun Hatun'u ise Aslıhan Karalar canlandıracak olup Osman Bey'e aşık olacaktır.

KURULUŞ OSMAN GENEL KONUSU

Ertuğrul Gazi'nin oğlu olan Osman Bey Osmanlı tarihindeki ilk devletleşme çabalarını göstermiştir. Dizi 1281-1326 yılları arasında Osmanlı Beyliği'nde yaşanan konuları ele alır. Genç ve güçlü bir Bey olan Osman Bey sonrasında Osmanlı Devleti'nin kurucusu ilan edilecektir.

Seyirciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin devam serisi Kuruluş Osman çok yakında ATV ekranlarında!

14-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler