Mucize Doktor'un Demir'i bakın hangi ünlü ismin oğlu çıktı

Mucize Doktor'un Demir'i bakın hangi ünlü ismin oğlu çıktı
Mucize Doktor dizisinde rol alan Fırat Altunmeşe, bakın kimin oğlu çıktı! İşte Mucize Doktor'un Demir'i ve ünlü şarkıcı babası.

Fox TV kanalının yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan dizisi Mucize Doktor, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Seyreden hemen herkesin gönlünde taht kuran Mucize Doktor, gerek oyuncu kadrosu ile gerekse başarılı senaryosu ile ekranların gözde dizisi olmayı başardı. Diğer projelerden oldukça farklı bir dizi olan Mucize Doktor, halkın tam olarak istediği türde sade, yalın ve duyarlılık açısından oldukça önemli konulara değinmekte. Ayrıca günümüz dizilerinde yer alan şiddet, stres ve aklınıza gelebilecek türlü kötü olayların yayınlandığı dizilerin yanı sıra Mucize Doktor, toplumumuzu aydınlatan değerli bir proje.

Her geçen hafta daha da başarılı bir şekilde bölümünü sonlandırma Mucize Doktor dizisinin konusunun yanı sıra oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekmekte. Mucize Doktor'da yer alan   Demir karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe son günlerde medyanın gündeminde yer alan isimlerden birisi. Oyuncu Fırat Altunmeşe, meğer ünlü şarkıcı İzzet Altunmeşe'in oğluymuş. Dizide cerrahi asistan Nazlı'ya aşık olan Demir karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe, en çok arananlar listesinde yer almaya başladı bile. Peki Fırat Altunmeşe kimdir? Fırat Altunmeşe kaç yaşında? Fırat Altunmeşe dizileri.


Mucize Doktor Demir (Fırat Altunmeşe) kimdir?


1990 yılında dünyaya gelen oyuncu Fırat Altunmeşe, İstanbul doğumludur. Babası ünlü şarkıcı İzzet Altunmeşe olan oyuncu Fırat Altunmeşe eğitimini, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde iki seeine eğitim gördükten sonra tamamlamadan bırakmıştır. Daha sonra oyunculuk dersi almaya başlayan Fırat Altunmeşe ilk olarak Vizdan adlı dizide rol almıştır. Bir çok başarılı dizide rol alan Fırat Altunmeşe, günümüzde ise Fox TV kanalında yayınlanmaya devam eden Mucize Doktor adlı dizide rol almaktadır.

2016 - Kehribar
2015 - Sofra Sırları
2015 - Hesapta Aşk 
2014 - Kaçak Gelinler 
2013 - Vicdan

İzzet Altunmeşe kimdir?

1945 yılında dünyaya gelen İzzet Altunmeşe, Diyarbakır doğumludur. 18 yaşından itibaren müzik ile ilgili eğitimler almaya başlayan İzzet Altunmeşe, bir çok başarılı filmde de rol almıştır.

2007 – Eşref Saati
1988 – Aşkımın Mahkumuyum
1986 – Size Selam Getirmişem
1986 – Düştüm Çıkmazlara
1984 – Dost Yarası
1979 – Nazey
1978 – Maden Dağı
1978 – Dertli Pınar

15-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler