Kuruluş Osman Korgan (Burak Çelik) Kimdir?

Kuruluş Osman Korgan (Burak Çelik) Kimdir?
Yeni yeni karakterleri kadrosuna katan Kuruluş Osman zirveye iyice yerleşti. Diziseverler Kuruluş Osman dizisine Korgan karakteriyle katılan Burak Çelik kimdir?

Atv'nin çarşamba akşamlarına damga vuran Kuruluş Osman dizisinin kadrosu takviyeye doymuyor. Her bölümde başarı çıtasını biraz daha yükselten dizinin kadrosuna senaryo gereği güçlü isimler ekleniyor. Yeni yeni karakterleri kadrosuna katan Kuruluş Osman zirveye iyice yerleşti. Diziseverler Kuruluş Osman dizisine Korgan karakteriyle katılan Burak Çelik kimdir, merak ediyor. Şimdi detaylar

Kuruluş Osman Korgan (Burak Çelik) Kimdir?

Dünyanın en uzun hüküm süren hanedanı tarafından yönetilen Osmanlı Devleti'nin kuruluş temellerini konu alan Kuruluş Osman dizisi takviye oyuncularla zirve yürüyüşüne devam ediyor. 3 kıtaya hükü süren muhteşem Osmanlı Devletininin temmellerinin atılışının hikayesi olan Kuruluş Osman izleyicisine taarih ve milli şuur aşılamaya devam ediyor. Özellikle genç yeteneklerinin kendini gösterme fırsatı bulduğu dizi bu haliyle dizi sektörüne de yeni yüzler kazandırıyor. Diziye yeni dahil olan Moğol Komutanı Kongar karakterini Sevgili Geçmiş dizisinin Mahir'i Burak Çelik canlandıracak. Genç yaşına rağmen Sevgili Geçmiiş dizisinde gösterdiği performansla ekranların aranan yüzü Burak Çelik reyting canavarı Kuruluş Osman'ın yeni yüzü olacak.

Kuruluş Osman büyüyor!

Atv ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarını zirvede tamamlayan Kuruluş Osman bu başarısını tarihi konusu kadar ekibine kattığı güçlü isiımlere borçlu. Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel ve Ayşegül Günay gibi usta oyuncular görev yapıyor.

Burak Çelik Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu genç oyuncu, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Katıldığı Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarında birinci olan Burak Çelik, yakışıklılığı ile kliplerde oynadı. Özellikle Hande Yener'in klibinde oynayarak dikkatleri üzerine çekti. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül isimli diziyle dizi sektörüne adım atan oyuncu asıl şöhretini Star TV ekranlarında yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinde Mahir karakteriyle yakaladı.Birbiri ardına transfer bombası patlatan Kuruluş Osman dizisinde Moğol komutanı Kongar'ı oynayacak olan Burak çelik'e canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Rol aldığı yapmlar

2019 – Sevgili Geçmiş (Mahir) (TV Dizisi)
2018 – Karanlıktaki Melekler (Berk) (Sinema Filmi)
2017 – Söz (Selim) (TV Dizisi)
2017 – Kara Yazı (Erdem) (TV Dizisi)
2017 – Deli Aşk (Jeremy Jackson) (Sinema Filmi)
2016 – Hayat Sevince Güzel (Barış) (TV Dizisi)
2013-2015 – Karagül (Serdar) (TV Dizisi)

13-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar