Kuruluş Osman neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Kuruluş Osman bu hafta neden yok. Ekranın sevilen yapımlarından olan Kuruluş Osman ne zaman yayınlanacak. Kuruluş Osman yeni bölüm hangi gün?

Sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman 5 Ocak Çarşamba ekrana gelecek mi? Kuruluş Osman izleyicisi internetten en çok bu sorunun cevabını arıyor. ATV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yılbaşı arası veren birçok dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmamıştı. Kuruluş Osman dizisi de ATV'nin yayın akışında yer almadı. Bunu gören Kuruluş Osman takipçileri yoğun bir şekilde internetten dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Kuruluş Osman 76. Bölüm 22 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelmişti. Kuruluş Osman 77. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Burak Özçivit'in başrolde olduğu dönem dizisi Kuruluş Osman verdiği yılbaşı tatili arasını bu hafta da sürdürüyor. Kuruluş Osman 5 Ocak Çarşamba akşamı Atv yayın akışında yer almadı. Kuruluş Osman 77. Bölüm için iki yeni fragman yayınlansa da beklenen yeni bölüm bu haftada ekranda olmayacak. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemini anlatan Kuruluş Osman dizisi büyük bir prodüksiyonla hazırlanıyor. Burak Özçivit'in Osman Bey rolünde olduğu Kuruluş Osman oyuncuları ve senaryosuyla dikkat çekiyor. Başarılı bir ilk sezon geçiren Kuruluş Osman dizisinin 2. Sezonu da reyting oranlarıyla yüz güldürüyor. Yeni bölümleri merakla bekleyen Kuruluş Osman izleyicisi yeni bölümün yayın tarihini merak ediyor.

Kuruluş Osman 77. Bölüm neden yok?

Kuruluş Osman neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Bu haftanın en çok merak edilen iki sorusu oldu. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan Kuruluş Osman iki haftadır yayınlanmıyor. En son Kuruluş Osman 76. Bölüm ekrana gelmişti. Kuruluş Osman ekibi yeni bölüm yayınlarına yılbaşı tatili arası verdi. Bu nedenle Kuruluş Osman yeni bölüm bu haftada ekrana gelmiyor. Erkan Avcı, Serhat Kılıç, Yıldız Çağrı Atiksoy, Didem Balçın gibi birçok oyuncunun kadrosunda yer aldığı Kuruluş Osman seyircisini özletmeye devam ediyor. Kuruluş Osman yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar