Kanunsuz Topraklar bu akşam neden yok ? Yeni bölüm ne zaman?

Kanunsuz Topraklar bu akşam neden yok ? Yeni bölüm ne zaman?
Kanunsuz Topraklar 13. Bölüm neden yok? 5 Ocak Çarşamba akşamı 13. bölümüyle yayınlanması gereken Fox Tv dizisi Kanunsuz Topraklar yeni bölüm yayınlanacak mı?

Maden işçileriyle maden sahipleri arasındaki çekişmeyi ekrana getiren Kanunsuz Topraklar çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in başrollerini paylaştığı yakın dönem dizisi Kanunsuz Topraklar 13. bölüm yayınlanacak mı? Dizi severler merak ediyor, 1930’lu yılların emek direnişçileri olan madencilerin çilesini anlatan Kanunsuz Topraklar yeni bölüm yayınlanacak mı? Dizi Fox Tv'nin 5 Ocak yayın akışında verilmedi. Kanunsuz Topraklar 5 Ocak Çarşamba yeni bölüm var mı, neden yok? Kanunsuz Topraklar 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, Kanunsuz Topraklar yayın tarihi...

Kanunsuz Topraklar bu akşam neden yok ? Yeni bölüm ne zaman?

Zonguldak Maden Ocağında zor şartlarda çalışan maden işçilerinin mücadelesini ekranlara taşıyan Fox Tv dizisi Kanunsuz Topraklar’da Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in başrolleri paylaşıyor. 1930’lu yıllarında madencilerin hak arama mücadelesini anlatan dizide ayrıca Murat Dalbatan, Serdem Paçal ve Eylül Su gibi oyuncular da rol alıyor. 

Kanunsuz Topraklar 13. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

5 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanması beklenen Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar dizisi tüm diziler gibi yılın ilk haftasında yayınlanmıyor. Dizi 29 Aralık 2021 Çarşamba akşamı 12. bölümü ekrana gelmişti. 1 Ocak - 7 Ocak arasını kapsayan yeni yılın ilk haftasında yapım şirketleriyle reklam şirketleri arasında reklam görüşmeleri yapılır. Bu nedenle yeni yılın ilk haftası hatta ikinci haftası diziler ekrana gelmez. Bu nedenle 5 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'de Fox Tv'de yayınlanması gereken Kanusuz Topraklar 13. yeni bölüm Fox Tv yayın akışında yer almadı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre yılbaşı nedeniyle ekrana gelmeyen dizide bir aksilik yaşanıyor. Ekipte görülen koronavirüs vakalarından ötürü çekimlerde aksama yaşanıyor. Buna göre dizinin 12 Ocak Çarşamba akşamı yerine iki hafta sonra yani 19 Ocak Çarşamba akşamı Fox Tv'de günü yayımlanması bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar son bölümde neler yaşandı?

Malik Paşazade teslim olmuştur. Gülfem, olayı haber vermek için Davut'a koşsa da gördüğü manzara karşısında şoka girer. O sırada Maden Mahallesi’nde yaşadığı şokun acısını çıkarmak isteyen Ali Gelik, Celal ve Fatma Ana’ya eziyet etmekte ve hıncını zavallı insanlardan çıkarmaktadır. her zamanki Gibi Gülfem, Ali Gelik’in karşısına dikilir. Bolu'ya giden Ali Gelik, acı dolu çocukluğun adair detaylar karşısında yıkılırken madenciler başlarına Gülfem'in geçmesinin istemez. Davut bir yandan Madencilerin tepkisini önlemeye çalışırken diğer yanda Gülfem'le birlikte Paşazade Madenciliği haince ele geçirmeye çalışan Ali Gelik’e karşı mücadele verir. 

05-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar