Kuruluş Osman Yeni Bölüm Neden Yok? Kuruluş Osman 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Neden Yok? Kuruluş Osman 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Atv'de izleyiciyle buluşan çarşamba akşamlarının sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 1 Ocak 2020 Çarşamba akşamı neden yok? Yeni Bölüm ne zaman? İşte detaylar!

Atv'nin bu sezon başlayan ve 6. bölümü yayınlanan sevilen dizisi Kuruluş Osman 1 Ocak Çarşamba akşamı neden yok? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman izleyicilerinin en çok merak ettiği ve cevabını aradığı bu soruların cevabını canlitv.com olarak araştırdık. Atv'nin sevilen dizisi Osmanlı devleti'nin kuruluşunun ilk yıllarını anlatan Kuruluş Osman Dizisi geçtiğimiz çarşamba akşamı 6. bölümüyle ekrana geldi. başladığı günden itibaren her bölümü heyecanla ve merakla seyredilen reyting rekortmeni dizinin 7. bölümü ise 1 Ocak 2020 Çarşamba akaşamı yayınlanacaktı.ancak dizinin Atv yayın akışında olmadığı görüldü. Kuruluş Osman neden yok sorusunun cevabını arayan izleyiciler de internette bunun cevabını aramaya girdiler. İşte haberin detayları!

Kuruluş Osman Neden Yok?

TRT 1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul'un devam niteliğindeki dizisi olan ve Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği başrolünde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in rol aldığı Kuruluş Osman 1 Ocak 2020 tarihinde ekranlarda olmayacak. Bunun nedeninin hem yılbaşı dolayısıyla dizilerin yayınlarına ara vermesi hem de yayıncı kanallarla reklam verenlerin yeni reklam anlaşmalarını yapacakları hafta olması dolayısıyla dizilerin yayınlarına ara vermesi olarak açıklandı. Sadece Kuruluş Osman'ın değil televizyonlarda yayınlanan tüm dizilerin yayınlarına yılbaşı ve yeni reklam anlaşmaları için ara verdiği belirtilirken Kuruluş Osman'ın 7. bölümünün yayına hazır olduğu ancak yukarda sayılan sebeplerden dolayı yayın akışında yer almadığı belirtildi. Kuruluş Osman dizisinin 7. yeni bölümü ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Kuruluş Osman 7. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve ilk 6 bölümüyle ekranlara gelen sezonun en iddialı ve maliyeti yüksek dizilerinden olan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yayınlanması gereken 1 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara gelemeyecek. Yılbaşı ve yeni reklam sözleşmeleri gerekçesiyle ekrana gelmeyen dizinin yeni bölümünün ise iki hafta sonra 15 Ocak çarşamba akşamı ekrana geleceği açıklandı. Böylece dizinin iki haftalık bir aradan sonra 7. bölümünün 15 Ocak Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşacağı kesinleşmiş oldu. Dizinin tutkulu izleyicilerinin yeni bölüm için bir süre daha beklemeleri gerekirken dizinin yeni bölümlerinin daha heyecanlı olaylara sahne olması bekleniyor. 

01-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar