Kuruluş Osman’a Bomba Bir İsim Daha Katıldı!

Kuruluş Osman’a Bomba Bir İsim Daha Katıldı!
Atv'de ekrana gelen ve Çarşamba akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'a oyuncu takviyesi. Dizinin yeni hikayesinde rol alacak ünlü oyuncu kim? İşte detaylar!

Atv ekranlarında izleyici ile buluşan ve Bozdağ Film tarafından yapılan başrollerinde Burak Özçivit, Saruhan Hünel, Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Nurettin Sönmez, Özge Törer ve Alma Teziç’in rol aldığı Kuruluş Osman yeni hikaye ile birlikte yeni oyuncuları da bünyesine katmaya başladı. Dizi de işlenmeye başlayan Moğol tehlikesi hikayesine paralel olarak yeni oyuncular da diziye dahil olmaya başladı. Önce Moğol Komutan Balbay rolüyle Yurdaer Okur diziye dahil olurken yine Moğol Berkutay karakteri olarak da Çağrı Şensoy Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği dizi Çarşamba akşamları yayınlanırken günün en çok yapımı olarak dikkat çekiyor. Özellikle son bölümlerde heyecanın daha da arttığı dizi Moğol hikayesiyle birlikte daha da heyecanlı hala gelecek gibi görünüyor.

Kuruluş Osman’a Çağrı Şensoy Dahil Oldu!

Son olarak Savaşçı dizisinde Türkistanlı Kürşat teğmen karakterine hayat veren bu karakterle oldukça üstün bir performans sergileyen genç oyuncu Çağrı Şensoy Atv ekranlarının reyting rekorları kıran yapımı Kuruluş Osman’ın kadrosuna katıldı. Oyuncunun Kuruluş Osman’da Moğol Berkutay karakterine hayat vereceği öğrenilirken oyuncunun özellikle Osman Bey’le olan sahneleri merakla bekleniyor. Başarılı oyuncu Çağrı Şensoy’un önümüzdeki haftalardan itibaren dizide rol alacağı öğrenilirken dizide işlenmeye başlanan Moğol tehlikesi konusunun diziye ayrı bir tat katacağı ve Osman Bey’in bu mücadeledeki konumu ve katkılarının reytinglere de yansıyacağı değerlendiriliyor. Özellikle Yurdaer Okur ve Çağrı Şensoy gibi diziye yeni katılan Burak Çelik’te Kuruluş Osman’da heyecanla bekleniyor. Genç oyuncular Burak Çelik, Çağrı Şensoy ve Yurdaer Okur’un Moğol karakteri canlandıracak olması da doğru seçim olarak görülüyor.

Çağrı Şensoy Kimdir?

Son olarak savaşçı Dizisinde Teğmen Kürşat olarak seyircinin beğenisini kazanan ve şimdi de Kuruluş Osman kadrosunda yer alan Çağrı Şensoy, 17 Nisan 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Müzikle de yakından ilgilenen oyuncu iyi derecede İngilizce konuşabilmektedir. Mezuniyetinin ardından çeşitli dizilerde rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. Ölüm Çiçekleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Kavak Yelleri, Çakıl Taşları, Günahkar, Savaşçı…

13-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar