Kuruluş Osman’a Yeni İsim!

Kuruluş Osman’a Yeni İsim!
ATV’nin heyecanla takip edilen dizisi Kuruluş Osman 17. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Diziye Bizans Prensesi Adelfa olarak dahil olan oyuncu kim? İşte detaylar!

ATV ekranlarında bu sezon başlayan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşadığı olayları hikayeleştirerek seyirciye aktaran Kuruluş Osman seyircinin heyecanla takip ettiği filmlerin başında yer alıyor. Çarşamba akşamları saat 20.00’da ATV’de ekrana gelen dizi kendisinden önceki Diriliş Ertuğrul gibi yine reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Yayınlandığı akşam en çok izlenen yapım unvanını kimselere kaptırmayan dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden usta isimler yer alıyor. Burak Özçivit’in Osman Bey karakterine hayat verdiği dizide ayrıca Nurettin Sönmez, Ragıp savaş, Saruhan Hünel, Didem Balçın, Yurdaer Okur, İsmail Hakkı, Seda Yıldız gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin Çarşamba akşamı yayınlanacak 17. Yeni bölümüyle birlikte diziye yeni bir oyuncu katılıyor. İşte detaylar!

Kuruluş Osman’da Bir Bizans Prensesi!

ATV ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait olan ve yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği tarihi dizi Kuruluş Osman’a yeni bir oyuncu daha katılıyor. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizide 17. Bölümle birlikte Hazal Adıyaman seyirciyle buluşacak. Dizide Bizans Prensesi Adelfa karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu Hazal Adıyaman diziye dengeleri sarsacak bir karakterle giriş yapıyor. Bizans Prensesi Adelfa, dizide Bizans – Moğol ittifakının bir nişanesi olarak Moğol komutanı Geyhatu ile evlendirilecektir. Prenses Adelfa uç topraklarında dengeleri sarsacak ve değiştirecektir.

Hazal Adıyaman (Prenses Adelfa) Kimdir?

Kuruluş Osman’a 17. Bölümle birlikte Bizans Prensesi Adelfa olarak dahil olan güzel ve yetenekli oyuncu Hazal Adıyaman 22 Kasım 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Hazal Adıyaman hep istediği oyunculuk mesleğini yapmak için eğitimler almaya başlamıştır. Halen Üniversitede öğrenci olan güzel oyuncu ilk olarak kamera karşısına Aşkın bedeli adlı diziyle geçmiştir. Bu projedeki performansıyla beğenilen oyuncu daha sonra pek çok yapımdan teklifler almıştır. Güzel oyuncu Hazal Adıyaman’ın bu güne kadar rol aldığı yapımlar aşağıdadır.

Hazal Adıyaman’ın Rol Aldığı yapımlar!

-          Bizim Hikaye

-          Kalbimdeki deniz

-          Hanım Köylü

-          Kiraz mevsimi

-          Bir Yusuf masalı

-          Aşkın Bedeli

-          Muhteşem Yüzyıl

31-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar