Kurtlar Vadisi Oyuncu Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

Kurtlar Vadisi Oyuncu Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!
200 ülkede 50 bine yakın insanın canına mal olan Coronavirüsün bu seferki hedefi Kurtlar Vadisi oyuncusu oldu. Ünlü oyuncunun ölümü ile ilgili ortaya atılan iddia çok çarpıcı!

Yılbaşından beri tek gündem maddemiz olan ve 200 ülkede 50 bine yakın insanın canına mal olan Coronavirüsün bu seferki hedefi Kurtlar Vadisi oyuncusu oldu. Çemberimde Gül Oya, Şahsiyet ve Kurtlar Vadisi dizilerinden tanıdığımız bu ünlü oyuncunun ölümü ile ilgili ortaya atılan iddia neydi ve  hayatını nasıl kaybetti, haberimizde. Şimdi detaylar

Kurtlar Vadisi Oyuncu Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

Ülkemizde resmi kaynaklara göre 214 cana mal olan Coronavirüs zengin fakir, ünlü sıradan ayrımı gözetmeksizin tehdit oluşturmaya devam ediyor. Küresel salgının hedefinde bu sefer Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız Ordinaryüs lakalplı Turhan Kaya vardı. sozcu.com.tr’nin yaptığı habere göre kült dizilerden tanıdığımız oyuncu Turhan Kaya'nın corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi.

İlk Test Negatif Çıkmıştı

Dizi ve sinema oyuncusu Turhan Kaya, 69 yaşında idi. Atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Ordinaryüs karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Aniden aramızdan ayrılan Turhan Kaya’nın ani ölümü ile çok  çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Turhan Kaya bir süre önce geçmeyen öksürük nedeniyle hastaneye gitti. Derhal kit testi yapılan oyuncu, testin negatif çıkması üzerine evine gönderildi. Ancak evde durumu kötüye giden Turhan Kaya 10 gün önce Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İkinci kez test yapılan Turhan Kaya maalesef tüm çabalara rağmen vefat etti. Üstelik test sonuçları henüz gelmemişti. Kaya’nın ani vefatıyla neye uğradığını şaşıran ailesi, vefat sebebiyle ilgili net bir bilgi alamadı. Hatta ünlü oyuncunun corona virüsünden ölenlerde olduğu gibi apar topar defnedildiği herkesi tedirgin etti. Canlitv olarak Sağlık Bakanlığımızdan konu ile ilgili kafalardaki soru işaretini giderecek ve ailesini rahatlatacak bir açıklama bekliyoruz.

Oğlundan inanılmaz iddia!

Ünlü oyuncunun oğlu Theo Kaya sinir krizleri geçirdi ve babasının ölüm nedeninin corona virüsü olduğunu açıkladı. Bir türlü yatıştırılamayan Theo Kaya’nın babasının virüsü hastaneden kaptığını iddia etmesi ortalığı iyice karıştırdı. Derhal harekete geçen Sağlık Bakanlığı yetkilileri Turhan Kaya’nın eşi, kızı, kız kardeşi ve oğlu olmak üzere temasta olduğu tüm aileyi testten geçirdi. Lakin ailede hiç kimsede virüs bulgusuna rastlanmadı. Turhan Kaya’ya Allahtan rahmet, acılı ailesine taziyelerimizi iletiyoruz.

Turhan Kaya Kimdir?

1951 İstanbul doğumlu oyuncu, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunudur. İngiltere York st John Üniversitesi ve İtalya Creative chaos’da çeşitli eğitimler alarak oyunculuğunu geliştirdi. Ülkemize döndükten sonra çeşitli dizilerde görev yaptı.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

Kurşun Yarası

Çemberimde Gül Oya

Binbir Gece

Doktorlar

Bıçak Sırtı

Kurtlar Vadisi Pusu

Menekşe ile Halil

Tatlı Bela Fadime

Dedektif Biraderler

Melekler Korusun

Bu Kalp Seni Unutur mu?

Masumlar

Şahsiyet

01-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar