Kuruluş Osman’da bir rekor daha! Dünyada trend oldu!

Kuruluş Osman’da bir rekor daha! Dünyada trend oldu!
Çarşamba akşamlarının tartışmasız lideri Kuruluş Osman rekora doymuyor. 26. bölüm, Türkiye’de ve dünyada trend listesinde yer almayı başardı.

Çarşamba akşamlarının tartışmasız lideri Kuruluş Osman rekora doymuyor. Yayınlandığı günden beri zirveyi kimseye kaptırmayan Kuruluş Osman dün akşam yayınlanan 26. Bölümle izleyicisiyle buluştu.  #VatanSevdamız etkiketi ile sosyal medyada çok konuşulan 26. bölüm, Türkiye’de ve dünyada trend listesinde yer almayı başardı. Şimdi detaylar.

Kuruluş Osman’da bir rekor daha! Dünyada trend oldu!

Her Çarşamba izleyicisine tarih ve milli şuur aşılayan Atv dizisi Kuruluş Osman dün akşam 26. bölümüyle yine zirveye yerleşti. Haftaya sezon finali yapacak olan dizinin 26. Son bölümünde yine aksiyon vardı, heyecan ve adrenalin zirvedeydi.

Yine bir rekor, yine bir ilk! Dünyada trend oldu!

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman, 26. Son bölümünde olaylar birbiri ardına gelişti. Bölümün hemen başında Moğol fitne elebaşısı Subutay’ın obada idam edilmesi heyecan fırtınasına yol açarken Osman Bey ve dava arkadaşlarının Bizans-Moğol ittifakın boşa düşürmesi izlenmeye değerdi. Moğol komutanı Subutay’ın infazı üzerine Sofia’nın kırmızı gözlü, ölümsüz korumaları iblisler tarafından kaçırılması şimdiye kadar çevrilen tarihi dizilerde bir ilk olarak kayıtlara geçti. En sevdiği Alplerden olan Abdurrahman Alp’in kolunu kaybetmesi ve Konur Alp’in ölümü ve Göktuğ’un özüme dönüp Balgay’ı bertaraf etmesi de aksiyonnu en tepeye çıakran özel anlardı.

27. Bölümle sezon finali yapıyor!

Aksiyon yüklü sahneleri ile dikkat çeken ve sezon finali öncesinde heyecanı zirveye ulaştıran Kuruluş Osman, 26’ncı bölüm, #VatanSevdamız etkiketi ile Türkiye’de ve dünyada trend listesinde yer aldı. 24 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek 27. Ve final bölümünde Sofia’nın ölüm timi alt edilebilecek mi”, Osman Bey ve alpleri, Kulucahisar Kalesi’ni Bizans’tan alabilecek mi”, “Subutay’ın ortadan kaldırılması üzerine Moğol Geyhatu, Osman Bey’e nasıl bir sürpriz hazırlayacak” soruları cevap bulmuş olacak. Keyifli seyirler

Kuruluş Osman oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Özellikle son iki haftada kadro ayrılan ve dahil olanlarla çok değişti. Son haliyle Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor.

Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Didem Balçın (Selcan Hatun), Yurdaer Okur (Balgay), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Kongar), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Celal Al (Abdurrahman Alp), Aslıhan Karalar (Burçin), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Çağkan Çulha (Bahadır), Atilla Güzel (Dumrul), Tolga Akkaya (Ayaz), Ali Sinan Demir (Tursun), Ayşen Gürler (Helen)

18-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar