Kuruluş Osman'da Çarpıcı Bir Hikaye Başlıyor

Kuruluş Osman'da Çarpıcı Bir Hikaye Başlıyor
Çarşamba akşamlarının tartışmasız en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman yeni sezon için çekimlere başladı. Dizinin hikayesine Sancaksızlar adlı bir grup eklendi.

Mehmet Bozdağ imzalı Kuruluş Osman bu sezonda damgasını vurmaya hazırlanıyor. Atv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan dönem dizisi Kuruluş Osman son beş sezona damgasını vurmuş durumda. Dizi yeni sezon çekimlerine başlarken hikayede beş yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Ahmet Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı yine Mehmet Bozdağ’ın başında bulunduğu bir hikaye grubu tarafından kaleme alınan dizi Atv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor ve Çarşamba akşamlarının lider yapımı konumu8nsda bulunuyor. Burak Özçivit’in Osman Bey karakteriyle seyirci karşısına çıktığı dizinin hikayesinde zaman atlamasıyla birlikte yeni bölümler açılıyor. Özellikle Osman Bey’in oğlu Orhan Bey’in ve evleneceği kadın olan Holifara’nın hikayeye gireceği dizide ayrıca Sancaksızlar adlı bir grup da hikayede ilgi uyandıracak gibi görünüyor.

Sancaksızlar

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 6. Sezon çekimleri devam ediyor. Oyuncu Burak Özçivit’in yaz döneminde sinema filmi çekimleri dolayısıyla sete geç çıkan Kuruluş Osman’ın 6. Sezonu yakında seyirciyle buluşacak. Dizinin yeni sezon hikayesinde sürpriz bir grup seyircinin ilgisini çekecek. Sancaksızlar adlı grup Kuruluş Osman’da özellikle genç kitlenin ilgisini çekecek gibi duruyor. Hikayeye göre Sancaksızlar için yeni bir cast çalışması yapan Bozdağ Film bunun için, Murat İnce, Selim Makaroğlu ile anlaşmaya varırken yeni isimlerle bu grubun güçlendirileceği öğrenildi. Çekimleri halen devam eden Kuruluş Osman’a ayrıca Orhan Bey’i oynaması için Emre Dinler ve Holifara için ise Kübalı bir oyuncu ile anlaşıldı.

Kuruluş Osman Oyuncuları

Son beş sezona damgasını vuran ve son beş sezondur Atv ekranlarında Çarşamba akşamlarının lider yapımı olan Kuruluş Osman yeni sezon için çekimlere başladı. Ahmet Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Osmanlı Devleti’nin ilk kuruluş yıllarında yaşanılan siyasi, askeri ve ekonomik olayları anlatan dizinin oyuncu kadrosunda

-          Burak Özçivit

-          Yıldız Çağrı Atiksoy

-          Emre Dinler ve

-          Yer alıyor. Dizi Çarşamba akşamları saat 20.00'da Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar